Split Luchthaven

Split Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Cesta Dr. Franje Tudmana 1270, 21127 Kastel Stafilic

GDS-Code: SPU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Split Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Split Luchthaven zo speciaal?

Kies een topmerk:

Wij hebben topmerken als BMW en Mercedes voor je klaarstaan.

Kosteloos annuleren:

Kies om later te betalen en wijzig je boeking gratis.

Engelstalige service:

Onze medewerkers spreken Engels voor goede communicatie.

Grote vloot:

We hebben veel auto’s beschikbaar en allemaal voor lage prijzen.

Autoverhuur Split Luchthaven

Als je afreist naar Kroatië is Split een ideale stad voor een gevarieerde stedentrip. Ontdek in jouw huurauto van autoverhuur Split Luchthaven zelf wat er allemaal te beleven is. Stap snel in jouw sedan, stationwagen of SUV of trek eropuit met een meerpersoons busje voor het hele gezin of vriendengroep. In alle SIXT auto’s ga jij comfortabel op weg, maar maak jij je reis nog aangenamer door extra’s bij te boeken. Blijf je hele reis online met internet onderweg, kies een schadedekking die bij je past voor een zorgeloze rit of vraag om een navigatiesysteem om geen highlight te hoeven missen.
 

Autoverhuur Split Luchthaven

SIXT’s locatie Split Luchthaven

Door de ideale ligging bereik jij autoverhuur Split Luchthaven (SPU) eenvoudig en rijd jij snel weg naar jouw volgende bestemming. Je vindt de balie direct bij het vliegveld, waar een medewerker met je meeloopt naar de auto. Als het je beter uitkomt de auto op te halen buiten openingstijden dan is dit op aanvraag en tegen een bijbetaling mogelijk. Bij het terugbrengen van je huurauto hoef jij je geen druk te maken om de openingstijden, want inleveren van de auto kan 24/7. Zo maak jij optimaal gebruik van jouw boeking. Je levert de auto in op dezelfde plek als waar je deze opgehaald hebt.

Ontdek Split met jouw huurauto

In de stad zelf kijk jij je ogen uit, maar een nog mooier uitzicht heb jij vanaf de Marjan berg. Maak de klim naar boven en geniet van het groene stadspark en panoramisch uitzicht. Laat je terug in het centrum verrassen door het indrukwekkende Romeinse Paleis van Diocletianus. Toe aan een dag in de natuur? Op ongeveer een uur rijden van Split ligt het Krka Nationaal Park. Rijd hier met jouw huurauto naartoe en wandel langs de zeven prachtige, adembenemende watervallen.