airport generic 24
airport generic 30
Autoverhuur

Copenhagen Luchthaven

Kopenhagen Luchthaven

Kopenhagen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lufthavnsboulevarden 2, P1, 2770 Kastrup


Telefoon: +45-32462944

GDS-Code: CPH

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Kopenhagen Luchthaven International

Wilt u een auto huren bij Kopenhagen Luchthaven International? Sixt autoverhuur staat bekend om de uitstekende service. Zo zijn onze huurauto's gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en krijgen ze heel regelmatig een beurt. Een specifiek model kunnen wij u helaas niet garanderen, maar bij het reserveren maakt u een keuze voor een bepaalde categorie. U krijgt altijd een auto toegewezen die binnen deze groep valt. Op deze locatie kunt u bijvoorbeeld kiezen uit personenauto's, SUV's, cabrio's of een busje.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Een auto huren en ophalen

Het reserveren van een auto is bij Sixt bijzonder eenvoudig. Zo kunt u hiervoor niet alleen gebruik maken van de app, maar het is ook mogelijk om het formulier op de website in te vullen, even te bellen of een mailtje te sturen. Onze autoverhuur is gevestigd bij het vliegveld. Dit houdt in dat u geen tijd verliest met het reizen, maar meteen na uw vlucht in uw gehuurde auto kunt stappen. Het kost vanaf de luchthaven slechts ongeveer 15 minuten om in het centrum van de stad te komen.

couple drinking cafeteria

Ontdek Kopenhagen met een huurauto

De meest bekende attractie in de stad is waarschijnlijk het beeld van de Kleine Zeemeermin. Deze zit langs de rivier, een eindje buiten het echte centrum van de stad. Wat zeker ook een bezoekje waard is, dat is Nyhavn. Dit is een van de oudste delen van de stad. De oudste huizen zijn zelfs meer dan 300 jaar oud. Heden ten dage zijn er restaurants gevestigd en in de kleine haven is de opstapplaats voor vele rondvaartboten. Wilt u er een dagje helemaal tussenuit? Breng dan een bezoek aan Malmö, via de Sontbrug.

Michelle Lagerbon
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.0 / 124   Beoordelingen

fernando d.

Super bien en copenhagen

 

(Translated by Google)

Super good in copenhagen

Manuela S.

Great location and fantastic team with fast and transparent processes.