Kopenhagen Luchthaven

Kopenhagen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lufthavnsboulevarden 5, 2770 Kastrup

GDS-Code: CPH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de Kopenhagen luchthaven vestiging zo speciaal?

Handige locatie:

Je bent direct mobiel vanaf het moment dat je vliegtuig land.

Flexibele tijden:

Ruime openingstijden en 24-uurs teruggave voor extra gemak.

Vloot:

Een ruim aanbod nieuwe auto’s van gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Prijzen:

Betaalbare luxe voor premium voertuigen van de beste merken.

Kopenhagen luchthaven autoverhuur

Maak het jezelf makkelijk en reis in luxe en comfort met een huurauto. De luxe en sportmodellen van onze Kopenhagen luchthaven (CPH) autoverhuur staan voor je klaar. Moet je op je budget letten kies dan voor een compact of economy optie. Met een groep op stedentrip, maak het dan gezellig in een SUV of personenbusje. Families kunnen eenvoudig kinderzitjes bijboeken, terwijl navigatie in je voertuig voor iedereen erg handig is. Willen meer mensen het rijplezier van onze premium modellen ervaren? Boek voor een extra bestuurder. Je komt verder met de service van SIXT.

 

Kopenhagen luchthaven autoverhuur

SIXT’s locatie Kopenhagen luchthaven

Onze vestiging is te vinden in Terminal 1 in parkeergebied P1. Volg de bordjes naar het Clarion Hotel waar een gratis shuttle bus klaarstaat die je in 2 – 3 minuten voor onze vestiging afzet. Ook lopend ben je in 12 – 15 minuten bij onze vestiging in Terminal 1 als je van Terminal 2/3 komt. Breng je auto terug naar de Kopenhagen luchthaven autoverhuur vestiging in Terminal 1 parkeergebied P1. Parkeer je huurauto in het check-in gebied. Recht tegenover de plek waar je jouw SIXT huurauto hebt opgehaald. Een gratis shuttle bus brengt je naar Terminal 2/3.

Ontdek Kopenhagen met je huurauto

Een tripje naar de Nyhavn met de kleurrijke pakhuizen mag zeker niet ontbreken. Net als een heerlijke familiedagje in het pretpark Tivoli. Maar met een huurauto kan je daarna nog veel meer kanten op. Skovtårnet ligt slechts 1 uur rijden ten zuiden van Kopenhagen. De 45 meter hoge toren is zelfs met de kinderwagen te beklimmen en biedt een prachtig uitzicht over het bos. Avonturiers kunnen hier genieten van de vele verschillende klimparcoursen in Camp Adventure. Tijd om terug te gaan naar de stad, maar breng nog wel even een bezoekje aan de wijk Christianshavn met een Nederlands tintje.