Kopenhagen Centrum

Kopenhagen Centrum AUTOVERHUUR

adres

Nyropsgade 42, 1601 København V

GDS-Code: CPH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA - ZO:

08:00 - 14:00

Vakanties:

08:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Kopenhagen Centrum zo speciaal?

Praktische ligging:

De locatie is makkelijk te bereiken en een goed startpunt.

24/7 service:

Vriendelijke medewerkers staan klaar wanneer jij ze nodig hebt.

Nieuwe vloot:

Welke auto je ook kiest, hij is nooit meer dan drie maanden oud.

Luxe auto’s, lage prijzen:

Vind een comfortabele auto tegen een lage prijs.

Kopenhagen Centrum auto huren

Welkom in de gezelligste hoofdstad van Noord-Europa. Kopenhagen is een sfeervolle stad, waar zowel in het centrum als in de nabije omgeving veel te doen is. Dus huur snel een auto bij de SIXT autoverhuur Kopenhagen Centrum en ervaar het zelf. Hier vind je een diverse vloot, van sedans tot SUV’s en van comfortabele stationwagens tot luxere cabrio’s. Jij kunt jouw tripje nog aangenamer maken met boekbare extra’s; haal de auto met een volle tank op en maak je geen zorgen over het voltanken bij teruggave. Of betaal van tevoren een bedrag aan bruggentol en vermijd vertraging en geregel onderweg.

Kopenhagen Centrum auto huren

SIXT vestiging in Kopenhagen Centrum

Autoverhuur Kopenhagen Centrum is centraal gelegen in de stad. Je vindt het kantoor aan Nyropsgade, direct achter het Imperial Hotel, op 150 meter van het Vesterport station en 250 meter van het Centrale treinstation van Kopenhagen. Als je bij het ophalen van je auto niet wilt wachten, kun je tegen een vergoeding kiezen voor de ‘fast track pickup’. Je kunt de auto buiten openingstijden terugbrengen. Je parkeert de auto dan in de Vesterport parkeergarage op verdieping -1, op een plek gemarkeerd met ‘SIXT’. De sleutel kun je daar in de blauwe box deponeren.

Ontdek Kopenhagen met jouw huurauto

Trek er een koninklijk dagje op uit naar het Amalienborg Paleis en neem een kijkje achter de schermen van de Deense koninklijke familie. De kunstliefhebber bezoekt het Nationale Kunstmuseum om Deense en internationale kunst te bewonderen. Wil je een dagje de stad uit? Neem dan de auto naar de indrukwekkende witte kliffen van Møns Klint en maak daar een mooie wandeltocht.