copenhagen city content
Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur staat in Kopenhagen met een prima auto voor u klaar. U kunt in de Deense hoofdstad op maar liefst acht locaties terecht. Ons aanbod in Kopenhagen is zeer ruim en elke huurauto is nog bijna nieuw. U kunt een auto huren om de stad te verkennen, maar ook om een ontdekkingstocht te maken over het prachtige eiland Sjaelland waar de stad op ligt. Hiertoe kunt u een navigatiesysteem bijboeken.

ALLE SIXT LOCATIES

Vooraf of ter plaatse reserveren op acht locaties

Als specialist in goedkope autoverhuur hebben wij voor u altijd de auto klaarstaan die u nodig heeft. Bij autoverhuur in Kopenhagen kunt u kiezen voor klein en compact, maar ook voor cabrio's, gesloten luxe auto's of SUV's. Bovendien is er een ruime keus uit bestelwagens.Wilt u een auto huren in Kopenhagen en reist u met het vliegtuig, dan ontvangen wij u op Kopenhagen Luchthaven Domest (CPHT02) graag in Terminal 1. Komt u aan op Kopenhagen Luchthaven Internat (CPH), dan bent u van harte welkom in Terminal 3.Voor autoverhuur in Kopenhagen kunt u bij ons ook in het centrum van de stad terecht op Vester Farimagsgade 33. Verder vindt u ons op vestigingen in Kopenhagen Dragor, Kopenhagen Cruise Haven, Hotel Marriot, Hotel Radisson en Sjaelland Delivery Service.Komt u een auto huren, dan maken wij voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Vanzelfsprekend bent u welkom aan onze balie, maar ook online, telefonisch of via het reisbureau is een auto zo voor u gereserveerd.

copenhagen city content
Bekijk meer Bekijk minder
copenhagen city small1

Een stad met tal van bezienswaardigheden

Kopenhagen is een prachtige stad en ruim opgezet. Net als Amsterdam is Kopenhagen opgebouwd rond haar grachten. Er zijn gezellige terrasjes en prachtige oude gebouwen. Het grachtenstelsel met knusse binnenstad doet in veel opzichten denken aan een stad als Amsterdam. Een bezoek aan de twee paleizen in het noordelijk deel van het centrum is beslist de moeite waard. En ook de Kleine Zeemeermin die over de zee uitkijkt van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen, wilt u vast niet missen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties