Sjælland/Delivery Service

Sjælland/Delivery Service AUTOVERHUUR

adres

Delivery/Collection Service, Denmark

GDS-Code: CPH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sjælland/Delivery Service

Wat maakt Sjaelland Delivery Service zo speciaal?

Engelstalige klantenservice:

Vraag 24/7 laagdrempelig hulp aan onze medewerkers.

Lage prijzen:

Je hebt de keuze uit een ruime vloot scherp geprijsde huurauto’s.

Touren in topmerken:

Verken het hele eiland in de luxe van een nieuwe BMW.

Betaal later:

Reserveer je auto, betaal later en annuleer je boeking kosteloos.

Sjaelland auto huren

Seeland is een prachtig Deens eiland en hoe verken je zo’n eiland nu beter dan met een auto? Kijk daarom in welke auto jij straks wegrijdt bij SIXT autoverhuur Sjaelland Delivery Service. Hier vind je de nieuwste SUV’s en premium sedans en stationwagens. De auto’s bieden allemaal veiligheid en comfort, maar jij maakt jouw reis nog comfortabeler met een voorafbetaalde bruggentol om onderweg niets meer te hoeven regelen of met een extra bestuurder, zodat iedereen zo nu en dan ongestoord van de uitzichten kan genieten.

 

Sjaelland auto huren

SIXT vestiging op Sjaelland

Het grote voordeel van autoverhuur Sjaelland Delivery Service is dat waar op Seeland jij ook bent, een SIXT medewerker de auto naar jou toe komt brengen. Zo kun jij optimaal genieten van alle tijd in Denemarken, zonder je druk te maken over hoe jij bij de SIXT vestiging komt. Jullie spreken onderling een tijd en plaats af. Zorg ervoor dat je bij het reserveren vooraf je credit card gegevens, email adres en telefoonnummer aan SIXT hebt doorgegeven. Op aanvraag kan de auto 24/7 worden teruggebracht, zodat jij tot het laatste moment de vrijheid van de auto en het eilandleven kunt ervaren.

Ontdek Sjaelland met jouw huurauto

Rijd met je auto naar het Nationale Park van het Koninklijke Noord Seeland en snuif daar de frisse lucht op in prachtige bossen, wandel langs grote meren en struin door heerlijke duinen met uitzicht op de zee. Of pak de auto en rijdt naar Kopenhagen voor een dagje in deze gezellige, bruisende en veelzijdige Noord-Europese hoofdstad.