Kopenhagen Dragør

Kopenhagen Dragør AUTOVERHUUR

adres

Kystvejen 42, 2770 Kastrup

GDS-Code: CPH

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Kopenhagen Dragoer zo speciaal?

Handige huuropties:

Je kan later betalen of je boeking kosteloos annuleren.

Praktische locatie:

Ontdek de stad en omgeving makkelijk vanaf de locatie.

Uitstekende service:

Onze klantenservice is altijd open en spreekt Engels.

Scherpe huurprijzen:

De beste deals waarmee je rijdt in betaalbare luxe.

Kopenhagen Dragoer auto huren

Wie aankomt in Kopenhagen kan meteen een auto huren van SIXT bij Kopenhagen Dragoer. Deze locatie is dicht bij het vliegveld en heeft een ruim assortiment huurauto’s. Zo kun je snel kiezen uit een soepele gezinssedan of een comfortabele SUV. Bovendien kun je meteen profiteren van de mooie extra’s, zoals een automaat, kinderstoelen of een extra chauffeur. Dan is je reis direct van alle gemakken voorzien. De autoverhuur van SIXT bij Kopenhagen Dragoer is heel klantvriendelijk en altijd scherp geprijsd. Goede reis.

 

 

Kopenhagen Dragoer auto huren

SIXT locatie Kopenhagen Dragoer

De autoverhuur van SIXT Kopenhagen Dragoer bevindt zich vlak bij de luchthaven aan de Kystveijen 42. Het wegennet is prima en daardoor ben je in slechts 20 minuten in het centrum. Volg hiervoor eenvoudig de borden naar Kopenhagen. Ook de brug naar Malmö is hiervandaan goed te bereiken. Als je teruggaat laat je de huurauto gewoon achter op het parkeerterrein van de SIXT. Ons SIXT team spreekt Engels en staat meteen voor je klaar om alles af te handelen. In huurauto van SIXT Kopenhagen Dragoer is het reizen in Denemarken erg relaxed en je plezier gegarandeerd.

Ontdek Kopenhagen met je eigen huurauto

Dragoer bij Kopenhagen ligt ten zuidoosten van de stad. Kopenhagen is met het beroemde Tivoli Park, de oude haven en zijn historische gebouwen erg leuk, maar voor wie de rust zoekt moet Dragoer bezoeken. Een tour langs the Dutch Village en het oude centrum is super en het echte Denemarken. Ook het Kongelunden bos is onvergetelijk. Alles is in je gehuurde auto van SIXT gemakkelijk bereikbaar.