aalborg city content
Aalborg

Auto huren Aalborg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT in Aalborg is een auto huren snel geregeld. U vindt ons op Aalborg Airport (AAL). Op deze website vindt u de openingstijden van de balie. Voor het afhalen en inleveren van auto's, stationwagens, SUV's, cabrio's en sportwagens kunt u 24/7 bij ons terecht. Houdt u niet van wachten, boek dan een auto op uw reisbureau of achter uw eigen bureau. Via onze website of uw mobiele telefoon kunt u snel en eenvoudig uw wensen doorgeven. Boeken kan natuurlijk ook telefonisch. Eventuele vragen beantwoorden we graag. Ervaar dat SIXT niet alleen voor een prima service staat, maar ook voor goedkope autoverhuur. Maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Aalborg draait om uw wensen

Dat een auto huren belangrijk voor u is, weten wij maar al te goed. Daarom zorgen wij voor een auto die aan al uw wensen voldoet. U bepaalt niet alleen het type auto, maar ook de soort verzekering en de extra's. Wij zorgen voor een uitstekende service en zijn altijd bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. We garanderen dat onze auto's nooit ouder zijn dan zes maanden. Al onze auto's zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Een aanvullende all-risk verzekering kunt u eenvoudig bijboeken. Hetzelfde geldt voor een kinderzitje, winterbanden of een navigatiesysteem. Bent u niet van plan om alles zelf te rijden, dan kunt u tegen een geringe vergoeding een extra bestuurder boeken. Lees voor meer extra's onze land-specifieke informatie op deze website. Heeft u andere wensen, laat het ons dan weten. Wij zijn en blijven graag op de hoogte van uw wensen!

aalborg city content
Bekijk meer Bekijk minder
aalborg city small

Een auto huren en Aalborg ontdekken

Aalborg is dè stad van Noord-Jutland en één van de vier grootste van Denemarken. Ontdek de gezellige winkels en knusse cafeetjes. Breng een bezoek aan de dierentuin (Aalborg Zoo) en maak een rondrit door Noord-Jutland in uw voordelige auto. Geniet van een uniek panorama van schilderachtige stadjes, vissersdorpjes, meren, heuvels, fjorden, rotsen en zandstranden. Laat de natuur in al haar tinten groen en blauw aan u voorbij gaan. En heeft al deze prachtige natuur u nieuwsgierig gemaakt naar een stukje oogstrelende geschiedenis? Bezoek dan het mooie Aalborghus Castle en waan u in de tijden van koning Christiaan II, die dit vakwerkkasteel tussen 1539 en 1555 liet bouwen. Terug in onze tijd geniet u des te meer van de luxe en de mogelijkheden van de voordelige auto van autoverhuur Aalborg!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties