Aalborg Luchthaven

Aalborg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

GDS-Code: AAL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:45 - 22:30

ZA:

09:30 - 16:00

ZO:

09:30 - 23:00

Vakanties:

09:30 - 16:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Aalborg Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Aalborg Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de SIXT-vestiging in de terminal van de luchthaven.

24-uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Nieuwe auto’s:

Rijd weg in een auto die gemiddeld niet ouder is dan 3 maanden.

Betaalbare luxe:

Een huurauto hoeft niet duur te zijn, SIXT past in elk budget.

Autoverhuur Aalborg Luchthaven

Bezoek je binnenkort deze Deense havenstad? Huur dan een auto bij SIXT autoverhuur Aalborg Luchthaven en geniet van de vrijheid om de stad op eigen tempo te bezichtigen. Met een ruim aanbod aan verschillende voertuigcategorieën heeft SIXT zeker een huurauto die past bij jouw reisdoeleind. Zo kan je onder andere kiezen tussen een compacte of economische huurauto, SUV, sedan, cabrio, luxe & sportmodellen of bestelbusje. Tevens kan je boekbare extra’s toevoegen, zoals een gps systeem, kinderzitje, extra dekking of extra bestuurder. Begin jouw verblijf in Aalborg goed met een huurauto van SIXT.

 

Autoverhuur Aalborg Luchthaven

SIXT locatie op Aalborg Luchthaven

Rijd vrijwel meteen wanneer je het vliegtuig verlaat weg in een huurauto van SIXT. Nadat de bagage is opgehaald volg je de borden met ‘Car rental’, je vindt onze vestiging tegenover de aankomsthal. Hier ontvang je van één van onze collega’s de sleutels en huurovereenkomst. Tijdens het terugbrengen van de huurauto volg je de borden ‘Car rental’ bij de eerste rotonde van de luchthaven (AAL). Je vindt dan de parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren op de SIXT parkeerplekken. Buiten openingstijden kan je de sleutels inleveren in het sleutelkastje die te vinden is bij de SIXT balie.

Ontdek Aalborg met jouw huurauto

Bezoek het historisch centrum van Aalborg dat zo’n 6 kilometer verwijderd is van de luchthaven. Ontdek het ondergrondse Grabrodrekloster Museum of struin door de dierentuin van Aalborg. Bewonder de muurschilderingen in de Budolfi domkerk. Loop door het schattige straatje Hjelmerstald met haar kleurrijke huisjes. Vanaf het stadscentrum rijd je binnen 10 minuten naar Hindholm Hoje, het beste bewaarde vikingbegraafplaats van Denemarken. Of neem de lift in de Aalborg toren en geniet van het uitzicht over de stad. Voor museumliefhebbers is het Aalborg Historisch Museum ook zeker de moeite waard.