kastrup city content
Kastrup

Auto huren Kastrup – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT in Kastrup kunt u snel en voordelig een auto huren. Kastrup is de grootste luchthaven van Denemarken, die ook bekend is als Kopenhagen Airport (CPH). Wij hebben twee verhuurlocaties op Kopenhagen Airport: bij Terminal 1 en bij Terminal 3. Onze derde verhuurlocatie ligt vlakbij de Sontbrug naar Zweden aan de Kystvejen 42 in 2770 Kastrup. De openingstijden van de balies zijn opgenomen op deze website. Voor het afhalen en inleveren van auto's kunt u op ieder moment van de dag terecht bij de autoverhuur in Kastrup. Onder ieder moment verstaan we 24/7, dus ook op zon- en feestdagen. Boeken kan niet alleen telefonisch, maar ook via deze website of uw reisbureau, op uw mobiele telefoon of bij onze balie. Ervaar dat autoverhuur in Kastrup voordelig is en maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's.

ALLE SIXT LOCATIES

Optimale service bij autoverhuur in Kastrup

Bij Sixt weten we dat betrouwbare autoverhuur valt of staat bij de service. Service is daarom meer dan vanzelfsprekend bij ons. Op de Nederlandse hotline of op +31(0)23-5698656 zijn we altijd bereikbaar. Of u nu een stationwagen, een cabrio of een auto huurt, u kunt ons 24/7 bereiken. Ons hele wagenpark is standaard verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Wie dit te weinig vindt, kan gaan voor een aanvullende all-risk verzekering. Extra's als een kinderzitje of navigatiesysteem zijn eenvoudig bij te boeken. Wie er de voorkeur aan geeft om niet altijd zelf te rijden, kan tegen een geringe vergoeding een extra bestuurder aanwijzen. Bij het aangaan van de huurovereenkomst betaalt u een borgsom. Raadpleeg de land-specifieke huurinformatie van deze website voor meer informatie. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn blij met uw telefoontje!

kastrup city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Een auto huren in Kastrup en Kopenhagen ontdekken

Een auto huren bij de goedkope autoverhuur van Kastrup betekent, dat Kopenhagen en eigenlijk heel Denemarken aan uw voeten ligt. Breng een bezoek aan de Zoo van Kopenhagen en vlieg net niet uit de bocht in het reuzenrad van Dyrehavsbakken, het oudste pretpark ter wereld. Kom alles over de Deense monarchie aan de weet in het Koninklijk Museum in de Amalienborg. Dit schitterende paleis wordt bewoond door Koningin Margaretha II en kroonprins Frederik. Wie weet vangt u nog een glimp van hen op. Hebt u na een dagje Kopenhagen de smaak van Scandinavië echt te pakken, rijd dan met uw gehuurde auto over de Sontbrug naar Zweden. Geniet van de prachtige vergezichten in uw voordelige huurauto!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties