Aarhus Luchthaven

Aarhus Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 8560 Kolind

GDS-Code: AAR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 24:00

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Aarhus Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Aarhus Luchthaven zo speciaal?

Toplocatie:

Je vindt onze vestiging tegenover de aankomsthal van de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Klantenservice:

Onze collega’s spreken ook Engels en helpen je graag verder.

Betaalbare luxe:

Voor elk budget zijn er huurauto’s van merken zoals Audi.

 

Autoverhuur Aarhus Luchthaven

Rijd in gemak en comfort meteen vanaf het Aarhus luchthaven in Denemarken naar het centrum van de stad met een huurauto van SIXT. Bij SIXT autoverhuur Aarhus Luchthaven heb je keuze uit vele diverse voertuigcategorieën. Zo heeft SIXT dus altijd een huurauto die voldoet aan jouw eisen. Kies onder andere uit een SUV, sedan, cabrio, personenbusje, economische en compacte auto’s, bestelbusje en luxe- en sportmodellen. Maak jouw boeking af met boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, gps systeem, extra bestuurder en extra dekking. Bezoek het noordoosten van Denemarken samen met SIXT.

Autoverhuur Aarhus Luchthaven

SIXT locatie op Aarhus Luchthaven

Op de luchthaven van Aarhus (AAR) vind je SIXT autoverhuur Aarhus Luchthaven tegenover de aankomsthal. Volg de borden naar het autoverhuurcentrum om de vestiging te vinden. Met het openbaar vervoer kun je buslijn 212 nemen richting de luchthaven. De huurauto kun je na je verblijf in Aarhus 24 uur per dag terugbrengen. Wel zo handig als jouw vlucht buiten openingstijden gepland staat. Parkeer de huurauto op de daarvoor bestemde parkeerplekken in de parkeergarage. Laat de sleutels achter in het sleutelkastje gelegen aan de linkerkant bij de SIXT vestiging.

Ontdek Aarhus met jouw huurauto

Je rijdt binnen 30 minuten van de luchthaven naar het centrum van Aarhus, hier kun je winkelen in het beroemde winkelhart van de stad. Iets verderop vind je het museum district; bezoek bijvoorbeeld het ARoS museum, een museum voor beeldende kunst. Of bezoek het openlucht museum, Den Gamle By (Oude Stad), waar je als het ware in het echt kunt zien hoe de Denen in de middeleeuwen leefden. Kom tot rust in de Botanische tuin van Aarhus. Ga zwemmen in het unieke havenbad en geniet van zwembaden, sauna en drankjes. Geniet van de natuur in één van de vele bossen rondom Aarhus, zoals het Skåde bos.