city zaventem content
Zaventem

Huur een auto in Zaventem

Tijdens je bezoek aan de belgische gemeente Zaventem huur je natuurlijk een auto bij SIXT. Met scherpgeprijsde huurauto’s zit er altijd iets bij wat bij jou past en met centraal gelegen vestiging huur je gemakkelijk en snel een auto. Met 24-uur teruggave breng je auto gemakkelijk terug wanneer het jou uitkomt. En met verschillende voertuigcategorieën heb je zo een huurauto die aan al jouw eisen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een Cabrio en je rijdt in stijl en comfort door Zaventem. Of kies voor een Sedan en rijd met het hele gezin door Vlaams-Brabant.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Zaventem

Liever iets anders dan een Cabrio of Sedan? Kies dan een Economy, Compact, of SUV. Heb je iets meer ruimte nodig? Dan kan je ook kiezen voor een Bestelbusje of Personenbusje. Of kies voor voor Luxe & Sportmodellen. Pas jouw huurauto aan en kies voor één van de beschikbare boekbare extra’s, zoals schade -en diefstaldekking. Je zit tevens ook niet vast aan strikte huurperiodes en bepaal jezelf hoe lang je jouw huurauto nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor weekendverhuur en ontdek Zaventem. Of kies voor wekelijks verhuur wanneer je een weekje Brussel hebt ingepland.

city zaventem content

Handige tips bij bezoek aan Zaventem

Autoverhuur zonder creditcard in Zaventem:

Helaas is het alleen mogelijk om met creditcard te betalen en zijn Maestro kaarten en contante betalingen niet toegestaan.

Autoverhuur onder 25 jaar in Zaventem:

Je kan al vanaf 21 jaar een auto huren mits je minimaal 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs.

Boekbare extra’s:

Boek bijvoorbeeld een navigatiesysteem bij en ontdek het nabijgelegen Brussel met gemak.

Wat te doen in Zaventem

Als je van geschiedenis en architecteur houd is een bezoekje aan Kasteel Ter Meeren zeker een goed idee. Huur een auto in Zaventem en op ongeveer 15 minuten rijden ben je al in het centrum van Brussel. Je geniet hier van het bruisende stadsleven. Ga een dagje winkelen of geniet van de vele restaurantjes en lekkernijen.

Wat te doen in Zaventem in zomer

Bezoek het Atomium, gebouwd in 1958 is het een erg modern monument. Je kan het monument van binnen bekijken en is er in elke bol iets te zien. Maar van buiten is Atomium ook zeker de moeite waard om te bezichtigen. Vlak hiernaast kan je Mini Europa bezoeken. Bezoek geheel Europa binnen één middag in het miniatuurpark. Je kan hier de miniatuurversie van honderden gebouwen uit de Europese Unie bezichtigen. 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties