city gosselies content
Gosselies

Auto huren Gosselies – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gosselies, gelegen in het Belgische Wallonië, kunt u met uw huurauto van SIXT goed verkennen. Het dorp in de provincie Henegouwen behoort bij de stad Charleroi sinds 1977. Het Brussels-Zuid Charleroi vliegveld (BSCA) is eveneens gelegen in Gosselies, waardoor Gosselies een perfect startpunt is voor een verkenning van deze regio. In Gosselies zelf is een bezoekje aan de gemeentelijke begraafplaats zeker de moeite waard. Op deze begraafplaats bevinden zich 102 graven van geallieerde vliegeniers uit de Tweede Wereldoorlog zijn, die in deze omgeving neergeschoten zijn. Een auto huren is ook zeker de moeite waard om op comfortable wijze de omgeving te leren kennen, zoals bijvoorbeeld Charleroi en Brussel. Charleroi is een belangrijk cultureel en economisch centrum van de regio. Hier vind je bijvoorbeeld verschillende musea, zoals het fotografiemuseum. In Brussel kunt u zich waarschijnlijk wel een aantal dagen vermaken: van het kleine beeld Manneke Pis tot aan het enorme Atomium en nog veel meer! Met uw huurauto reist u bovendien ook snel naar de prachtige natuur van de Ardennen.

ALLE SIXT LOCATIES

Waarom autoverhuur in Gosselies?

U kunt in Gosselies natuurlijk ook reizen per openbaar vervoer of met een taxi. Een auto huren bij Sixt in Gosselies is voornamelijk handig als u gesteld bent op vrijheid en flexibiliteit om de bezienswaardigheden te bezoeken die u wilt bezoeken. Een auto huren is een prima oplossing om met hoog comfort deze mooie Belgische regio te verkennen, waarbij u zelf de route bepaalt. Onnodig lang wachten op een taxi, trein of bus, die u bovendien niet voor de deur afzet, is verleden tijd wanneer u voor een huurauto bij Sixt kiest. Bij Sixt gebruiken we enkel auto's die maximaal zes maanden oud zijn. Wilt u ervaren hoe het is om met een huurauto van Sixt Gosselies en omgeving te ontdekken? Boek dan uw huurauto online, via de app of telefonisch!

city gosselies content
Bekijk meer Bekijk minder
friends bar wine

Autoverhuur Gosselies

Onze autoverhuur locatie is eenvoudig te vinden op de luchthaven van Charleroi (CRL). U kunt bij een bezoek in Gosselies een huurauto boeken op locatie, maar dit kan ook vooraf al via de telefoon of online. Op die manier bent u er zeker van de u bij aankomst op het vliegveld, uw huurauto klaar staat voor u. De huurovereenkomst die Sixt sluit is overzichtelijk en met een all-risk verzekering. Ook bieden wij u verschillende extra opties aan: kinderzitje, navigatiesysteem of het toevoegen van een extra bestuurder. De auto's kunnen 24 uur per dag opgehaald en ingeleverd worden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties