antwerpen city content
Antwerpen

Antwerpen auto huren

Huur een auto in Antwerpen bij SIXT als je op zoek bent naar een auto van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring hebt en wij bieden je dan ook de beste service. Je kunt jouw auto ophalen bij Antwerpen Airport of bij onze andere vestiging in hartje centrum. We hebben een enorm aanbod aan jonge auto’s van topkwaliteit en laten aan jou de keuze of je in Antwerpen kiest voor het comfort van een SUV of de luxe van een sportmodel.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Antwerpen

Jouw reis is pas echt compleet wanneer je de vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je heen gaat. Huur een auto in Antwerpen met SIXT en zorg voor jaloersmakende blikken wanneer je jouw zakenpartners bezoekt in een luxe Mercedes of geniet van een weekendje weg met vrienden in jullie eigen SUV. Ook wanneer je met kinderen op stap gaat zorgen wij voor je. Zo bieden we de optie voor het bijboeken van een kinderstoel. Je kunt kiezen voor wekelijks verhuur, maar mag de auto ook na een dag weer inleveren met onze eendagshuur optie.

antwerpen city content

Handige tips bij bezoek aan Antwerpen

Flexibele huuropties:

Wij denken graag met je mee en bieden daarom de optie aan om de huurauto later te betalen.

Kinderzitje:

Veiligheid staat bij ons voorop en daarom kun je ervoor kiezen om een kinderzitje in jouw auto te laten plaatsen.

Autoverhuur onder 25 jaar in Antwerpen:

In Antwerpen mag je vanaf 18 jaar een auto huren. Voor bestuurders onder de 25 jaar wordt soms wel een toeslag geplaatst.

Wat te doen in Antwerpen

Wie Antwerpen zegt, zegt Vlaamse frieten. Je kunt hier geen tijd doorbrengen zonder te genieten van een portie friet met een flinke dot mayonaise. Vergeet daarnaast ook niet de Grote Markt te bezoeken. Hierin komt het laatmiddeleeuwse karakter van de stad prachtig naar voren. Neem de auto ook mee naar de Antwerpen Linkeroever. Het uitzicht op de skyline van de stad is hier onbeschrijfelijk mooi.

Wat te doen in Antwerpen in de zomer

Met zomerfeesten in juli en augustus vieren de Belgen de zomer groots en die sfeer is door de gehele stad te voelen. Zo worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder theatervoorstellingen en is er zelfs een openluchtbioscoop. Als de temperaturen hoog oplopen raden we je aan de auto te pakken naar één van de vele zwemvijvers buiten het centrum. Mocht zwemmen niet jouw ding zijn dan kun je koers maken naar het Droogdokkenpark waar je kunt genieten van uitzicht over de Schelde.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties