antwerpen city content
antwerpen city header
Autoverhuur

Antwerpen

Antwerpen

Auto huren Antwerpen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In Antwerpen kunt u onze verhuurlocaties vinden op Antwerpen Airport waar u uw huurauto 24/7 kunt ophalen. Daarnaast hebben we ook nog een verhuurlocatie in het centrum van Antwerpen in de Vosseschijnstraat.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Antwerpen nu bij Sixt!

Bij Sixt is een auto huren voordelig en snel geregeld. Bij ons kunt u een huurauto huren die geschikt is voor uw bezoek aan Antwerpen. Deze stad is voor zowel zakelijke doeleinden als voor een stedentirp een prachtige stad om te bezoeken. Door middel van uw huurauto kunt u de stad goed verkennen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het openbaar vervoer. Bij Sixt staat veiligheid voorop, daarom krijgt u altijd een auto mee die niet ouder is dan zes maanden.

antwerpen city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Betrouwbare autoverhuur Antwerpen

Bij Sixt autoverhuur bent u niet alleen voordelig uit, het regelen van uw huurauto is ook snel geregeld. U kunt uw huurato reserveren via de website, maar ook via de mobiele app voor uw smartphone of uw tablet. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken. Bij Sixt is het ook mogelijk om een extra bestuurder door te geven, mocht u dat nodig vinden. Bent u voor het eerst in Antwerpen? Geen zorgen! Sixt biedt u ook de service aan om een navigatiesysteem te huren.

traffic city country

Goedkope autoverhuur in het bruisende Antwerpen

Antwerpen is een stad die voor iedereen iets te bieden heeft. In Antwerpen bevinden zich veel interessante musea, maar voor de echte shopliefhebbers kan er ook flink gewinkeld worden in een van de chique winkelstraten of op een van de diverse markten. Naast de vele musea en de winkelgelegenheden, zijn er in Antwerpen ook prachtige kerken en kloosters te bewonderen. Door middel van uw huurauto kunt u alles wat Antwerpen te bieden heeft gemakkelijk ontdekken. Bij Sixt bieden wij u een betrouwbare service aan en stellen we alles op in een duidelijke huurovereenkomst. Ook bent u bij ons all-risk verzekerd. Of u nu alleen reist of samen reist met een groep, een huurauto komt altijd van pas. Ervaar nu het gemak en comfort en plaats uw reservering voor een huurauto in Anterwerpen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties