brussels city content
brussels city header
Autoverhuur

Brussel

Brussel

Auto huren Brussel – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur in Brussel is een voordelige en uitstekende keus. In Brussel hebben wij een verhuurlocatie op station Brussel-Zuid en een verhuurlocatie in de aankomsthal van Brussel Airport (BRU). De openingstijden van de balies kunt u vinden op deze website. Vanaf beide locaties komt u met uw huurauto snel waar u wilt zijn. Uw huurauto afhalen of inleveren kan wanneer u dat wilt, dus ook buiten kantooruren en op feestdagen. U kunt uw huurauto natuurlijk regelen bij de balie op een van onze locaties, maar u kunt uw huurauto ook van te voren regelen. U kunt uw huurauto namelijk online boeken, via de mobiele app voor uw smartphone of uw tablet, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken.

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van onze autoverhuur in Brussel

Een huurauto kan voor u de meest voor de handliggende oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u voor zaken in de stad bent en u liever zelf rijdt of wanneer u Brussel en omstreken wilt ontdekken. U kunt bij Sixt een auto huren in Brussel op verschillende locaties. Vanaf de gewenste locatie kunt u uw eigen weg gaan met de door u gekozen huurauto.

Meer dan honderd jaar ervaring heeft ons geleerd dat geen klant hetzelfde is. Iedereen heeft persoonlijke eisen en voorkeuren, die wij graag tegemoet komen. Om aan uw wensen te voldoen, hebben wij een ruim assortiment aan personenauto's. Of u nu een grote en statige huurauto nodig heeft, of juist een klein model wenst om gemakkelijker door de drukke stad te reizen; wij bieden u altijd wat u nodig heeft. Door u de mogelijkheid te bieden online de auto te huren, maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft nergens meer naar omkijken.

brussels city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een auto huren en Brussel ontdekken

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook het hart van de Europese Unie. In de Europese wijk bevinden zich prachtige kantoorgebouwen, parken en ook horecagelegenheden. Deze wijk is het bekijken meer dan waard. Naast de Europese wijk heeft Brussel ook veel mooie musea, denk bijvoorbeeld aan de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten met onder meer werken van de Vlaamse primitieven en surrealisten René Magritte en Paul Delvaux. Daarnaast mag een bezoekje aan de Grote Markt en een ontmoeting met Manneke Pis niet ontbreken. Vergeet ook niet te genieten van een Belgisch biertje, Vlaamse frietjes en Belgische chocolade. Mocht u naast uw bezoek aan Brussel nog wat willen zien van de omgeving, trek erop uit met uw huurauto en ontdek de charme van het Belgische platteland!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties