brussels city content
Brussel

Brussel auto huren

Of je nu met de train tot hartje centrum rijdt of aankomt per vliegtuig, het metropoolkarakter van Brussel maakt een huurauto een goede optie om de stad te verkennen. Met SIXT-vestigingen op handige locaties zoals op de luchthaven, in het centrum of bij het station Zuid zijn alle hotspots makkelijk te bereiken. Je kunt de auto gemakkelijk op een andere SIXT-locatie terugbrengen, waardoor je flexibel blijft in je reisplannen. Een leuke, handzame sedan is fijn om je te bewegen in de drukke stad, met een luxe SUV of premium sedan maak je een zakelijke reis extra comfortabel.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Brussel

In Brussel een auto huren betekent vooral: comfortabel reizen. Er staat een uitgebreide vloot met nieuwe auto's voor je klaar, met de luxe van topmerken zoals BMW, Mercedes en Jaguar. Met extra boekbare opties maak je de reis nog wat prettiger. Kies bijvoorbeeld voor dekking tegen schade of diefstal, voor een gerust gevoel onderweg. Heb je maar kort de tijd in de stad, dan kun je er ook voor kiezen om je auto volgetankt op te halen en (bijna) leeg weer in te leveren. Dat scheelt een hoop gedoe. Kies daghuur voor een snel werkbezoek, of neem je auto voor een weekend mee voor een leuke citytrip.

brussels city content

Handige tips bij bezoek aan Brussel

Flexibele huuropties:

Wil je tijdens de reis flexibel blijven, kies dan 'later betalen' bij het boeken. Je kunt dan tot aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren.

One-way huur Brussel:

Met de one-way huur kun je er ook voor kiezen om de auto op een andere SIXT-vestiging in te leveren waar je.

Handige extra's:

Handige extra opties zoals dekking tegen schade of een extra bestuurder maken het reizen nog makkelijker.

Wat te doen in Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en het centrum van de Europese Unie. Er wordt zowel Frans als Nederlands gesproken. Huur een auto in Brussel om deze boeiende stad te verkennen: Brussel heeft een bruisende binnenstad met de Grote Markt en natuurlijk Manneken Pis. Eén van de belangrijkste trekpleisters, het Atomium, ligt een flink eind buiten het centrum en is goed bereikbaar met je huurauto.

Wat te doen in Brussel in de winter

Voor een leuke citytrip in de winter is Brussel een uitstekende keuze. Je kunt er heerlijk Belgische Pintjes drinken in één van de talloze kroegen, lekker uit eten en cultuur opsnuiven. Bezoek het atomium of één van de vele musea. Je kunt er genieten van architectuur en kunst, bijvoorbeeld in het Museum van de Schone kunsten. Zoek je liever iets luchtigs? België is een groot stripboekenland, bezoek dus zeker het Belgisch stripmuseum, maar wat dacht je van het rioolmuseum?

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties