city ghent content
Gent

Auto huren Gent – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gent is de stad van de Sint-Baafskathedraal, de Vlaamse opera en de Belforttoren. Tijdens een bezoekje aan deze prachtige stad, mag een huurauto van SIXT niet ontbreken. Met een huurauto die volledig aan uw wensen voldoet, bent u in de gelegenheid om op uw eigen tempo de mooiste plekjes van Gent te ontdekken. Bij SIXT staat veiligheid voorop, daarom krijgt u altijd een auto mee die niet ouder is dan zes maanden. Service en klanttevredenheid staan bij ons ook hoog in het vaandel, waardoor wij er ook alles aan zullen doen om uw wensen met betrekking tot een auto te vervullen.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Gent; centraal gelegen en eenvoudig te bereiken

Een auto huren in Gent is eenvoudig, snel en goedkoop. Sixt autoverhuur bevindt zich in het centrum van Gent, dichtbij het centraal station. U kunt ons bereiken via internet, via de telefoon of via het reisbureau. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord en helpen u om een huurauto te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Sixt beschikt over de nieuwste modellen auto's die van alle gemakken zijn voorzien. De door u gekozen huurauto zal dan ook perfect aan uw wensen voldoen, zo staat niets een mooie vakantie of rustige zakenreis u in de weg.

city ghent content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een comfortabele auto huren die van alle gemakken is voorzien?

Wilt u een auto huren in Gent die van alle gemakken voorzien is? U bent van harte welkom bij Sixt! Wij verhuren uitsluitend nieuwe auto's die maximaal zes maanden oud zijn. Alle auto's voldoen aan de veiligheidseisen. Bij ons kunt u ook vele extra's bijboeken. Kies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem, een kinderzitje of een verzekering voor een extra bestuurder. Naast onze kwalitatief goede auto's, staat ook onze service garant voor 100% tevredenheid. Vanwege onze ruime openingstijden is het altijd mogelijk om de auto op te halen of terug te brengen wanneer u wilt. Een auto huren bij Sixt heeft alleen maar voordelen!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties