Autoverhuur
BelgiŽ
Inklappen
BelgiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in BelgiŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in BelgiŽ

Een auto huren in BelgiŽ verloopt altijd op rolletjes via Sixt. Als u een huurauto in dit buurland nodig heeft, dan wilt u uiteraard dat alles vooraf goed geregeld is. Hier geven wij u altijd garantie op. Al meer dan honderd jaar staan wij voor onze klanten klaar met huurauto's die niet ouder zijn dan een half jaar, met een service van de hoogste kwaliteit en met mogelijkheden die ver buiten de standaard verwachtingen strekken. In binnen- en buitenland kunt u altijd op ons rekenen, ook in BelgiŽ. Hier zijn maar liefst acht vestigingen van onze autoverhuur te vinden, zodat er altijd wel een locatie in de buurt te vinden is. Als u wilt kunt u vanuit de trein direct in uw gehuurde auto in BelgiŽ stappen. Zo makkelijk gaat dat bij Sixt.

Auto huren BelgiŽ

Een auto huren om BelgiŽ te doorkruisen

Heeft u een zakelijke afspraak in BelgiŽ en wilt u hier vanaf een station naartoe rijden in een luxe zakelijke auto? Dan zetten wij deze graag voor u klaar, bijvoorbeeld in Gent, Brussel, Zaventem of Antwerpen. Het is mogelijk uw auto in BelgiŽ te huren voor een enkele dag, tegen een aantrekkelijk tarief. Wilt u met het gezin op vakantie in BelgiŽ en daar gebruik maken van een goede gezinsauto met voldoende ruimte, voor langere periode? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Wij zetten graag een auto naar wens voor u klaar waarmee u gemakkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere rijdt. Breng een bezoekje aan Bobbejaanland of de prachtige Gentse Feesten. Uiteraard mag u de bekendste inwoner van BelgiŽ, Manneke Pis, ook niet vergeten!

Autoverhuur BelgiŽ

De gewenste auto huren in BelgiŽ

Wij beschikken over een breed wagenpark, ook in BelgiŽ. Dit betekent dat u bij ons altijd een auto kunt huren die perfect bij u past. De meest verschillende automerken zijn ruim vertegenwoordigd in ons aanbod, als BMW, MINI, Audi, Mercedes en Smart. Uiteraard zijn er ook verschillende soorten auto's beschikbaar, als cabrio's, terreinwagens en zakelijke auto's. Kortom, bij Sixt is de keuze helemaal aan u.

Auto huren BelgiŽ

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice