bmw cabrio header hero
BMW Cabrio Huren
Nu bij SIXT
BMW Cabrio huren

BMW Cabrio huren

Bij de autoverhuur van SIXT kun je een fraaie en zeer luxe BMW Cabrio huren om heerlijk mee rond te toeren tijdens mooi zomerweer. Een BMW Cabrio huren doe je niet iedere dag en wij bij SIXT begrijpen dat je, wanneer je er één huurt, graag beschikt over een perfect model dat volledig voldoet aan al je wensen en eisen op het gebied van luxe, comfort en veiligheid. Onze medewerkers helpen je graag aan een goede BMW in een aantrekkelijke Cabrio uitvoering voor een zeer acceptabele prijs. Wij sturen je uitsluitend de weg op met een BMW Cabrio die technisch en optisch in uitstekende staat verkeerd. Onze voorwaarden en de overzichtelijke huurovereenkomst laten niets aan duidelijkheid te wensen over.

BMW 2-serie Cabrio

Je kunt je goedkope BMW 2-serie cabrio huren bij een aantal SIXT vestigingen in Nederland. Deze kleine sportwagen overtuigt door zijn prestaties en lage verbruikswaarden. In een oogwenk verdwijnt de softtop achterin het voertuig en kun je genieten van het pure rijplezier. Huur vandaag nog en profiteer van onze gunstige online tarieven.

BMW 4-serie Cabrio

Je kunt je goedkope BMW 4-serie Cabrio huren bij een aantal vestigingen in Nederland. Deze cabriolet overtuigt ook door zijn prestaties en lage verbruikswaarden. Het 3-delige metalen vouwdak opent en sluit in slechts 20 seconden. Daarnaast biedt de BMW 4 Reeks Cabrio een verbeterde geluidsisolatie en een volledig afgedekte hemelbekleding met binnenverlichting. Huur vandaag nog en begin je reis in de nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio.

In een BMW Cabrio van SIXT geniet je nog meer!

Als je een echte autoliefhebber bent, zul je beslist nog meer genieten door bij onze autoverhuur een BMW Cabrio te huren. Op al onze locaties in de stad, op de luchthaven, of bij het treinstation hebben wij een perfect wagenpark voor je klaar staan waarin je de keuze heeft uit veel verschillende auto's in het hoge of lage segment en alles wat daar tussen zit. Voor stijlvol vervoer kun je bij SIXT onder andere terecht om zo'n prachtige BMW Cabrio te huren tegen gunstige voorwaarden en een verrassend lage prijs. Voor je het weet verlaat je onze locatie in dit zeldzaam stijlvolle vervoer waarmee je onderweg veel bekijks zult hebben!

Ervaar het gevoel van vrijheid door een mooie BMW Cabrio te huren!

Een BMW Cabrio huren bij de autoverhuur van Sixt is een betrouwbare manier om voor één of meerdere dagen te beschikken over bijzonder vervoer van grote kwaliteit. Er is niets heerlijker dan met lekker zomerweer in een prachtig uitgevoerde BMW Cabrio over de weg te zoeven en te genieten van alle luxe en technische hoogstandjes van dit uitnodigende vervoermiddel. En zodra het weer onderweg toch te wensen overlaat, kun je in een mum van tijd het dak neerlaten zodat jij en het interieur van de auto gewoon droog kunnen blijven.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs