6-persoons busje
Nu huren bij SIXT
6-persoons busje huren

Een 6 persoons auto huren bij SIXT

Bij de autoverhuur van SIXT kun je zeer voordelig een fraaie en comfortabele 6 persoons auto huren waarmee je met een wat groter gezelschap aangenaam en veilig op stap kunt gaan. Wij begrijpen dat wanneer je met een groter gezelschap op stap gaat, je verantwoordelijk bent voor hen. Daarom zetten wij bij Sixt veiligheid voorop, dan hoef je op gebreken van de auto al niet te rekenen. 

[Translate to .nl nl_NL:] Rent a Chevrolet Express

Goedkoop een personenbus huren

Bij SIXT kun je vandaag nog een 6 persoons auto huren voor een aantrekkelijk lage prijs. Goedkoop zegt bij ons niets over de technische en uiterlijke staat van de auto's die wij verhuren. Iedere auto van Sixt is van recente datum en voldoet aan alle eisen omtrent techniek, veiligheid en comfort. Ook om een 6 persoons auto te huren zonder chauffeur ben je het beste af bij onze professionele autoverhuur. Wij sturen je uitsluitend de weg op met het allerbeste vervoer.

Wanneer je besloten hebt om bij Sixt een 6 persoons auto te huren, zul je zelf ervaren hoe helder onze voorwaarden en de huurovereenkomst in elkaar steken en hoe snel het huren van een auto in z'n werk gaat. Zo'n handige bus zonder chauffeur krijg je zonder administratief gedoe van ons mee zodat je plezierig op stap kunt met een aantal collega's, familie of ander reisgezelschap. Bij Sixt goedkoop een 6 persoons auto huren of ander passend vervoer staat gelijk aan kwaliteit!

Houd er alstublieft rekening mee dat wij geen specifiek model auto kunnen garanderen, wij garanderen echter wel de door jou geboekte voertuigklasse.