Verhuisservice. Verhuischecklist.

Bij een verhuizing zijn er veel punten waaraan u moet denken. Om u te kunnen ondersteunen bij uw verhuizing, hebben we een overzichtelijke checklist gemaakt met de onderwerpen die u niet moet vergeten.
Begin vroegtijdig met de voorbereiding.

Dingen zoals het opzeggen van een huurwoning, registratie bij verzekeringsmaatschappijen of kantoren, het coördineren van afspraken met de verhuurder, maar ook het aanschaffen van materialen en transportmiddelen moet u in de komende drie maanden regelen.


Bovendien is een verhuizing een goede gelegenheid om de kelder, zolder of opslag weer grondig uit te ruimen. Zodra u een bestelwagen heeft gehuurd, kunt u alles wat weg kan vast naar het grofvuil brengen.

Onze checklist helpt u bij de planning en uitvoering van uw verhuizing. Van de beslissing om te verhuizen tot het betreden van uw nieuwe woning.

Advies om veilig te verhuizen:

Servies, boeken, kleding, papieren... Bij een verhuizing verdwijnt uw hele hebben en houden in dozen en wordt naar uw nieuwe huis gebracht. Daar is dan de grote vraag: In welke doos zitten de glazen of het speelgoed van de kinderen?


Om u te ondersteunen bij het organiseren van de verhuisdozen, mogen wij u namens de Sixt verhuisservice "verhuisetiketten" aanbieden die u gemakkelijk zelf kunt afdrukken.


Daardoor kunt u na de verhuizing uw favoriete zaken snel weer terug vinden. We raden u aan het etiket van de dozen leesbaar en netjes te beschrijven.


Verhuisetiketten downloaden (pdf)

We hebben het juiste voertuig voor al uw plannen. U kunt uw bestelwagen of truck online of telefonisch reserveren. Bel ons, wij helpen u graag: +31 (0) 23 - 5 69 86 56 of boek direct via onze website.