Verhuisservice. Verhuiswagen huren en praktische tips voor uw verhuizing

Verhuisservice – eenvoudig en gemakkelijk

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1912 in Pullach bij München, Duitsland, zetten we onze expertise op het gebied van vervoer en transport in voor onze klanten.

We hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van bestelwagens en kleine vrachtwagens tot 3,5 ton die ideaal zijn voor verhuizingen. Behalve moderne voertuigen hebben we ook de juiste materialen om de lading vast te zetten en uw verhuizing in goede banen te leiden.

U gaat verhuizen? Sixt heeft niet alleen de juiste verhuiswagen, maar ook veel handige informatie om u het verhuizen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat moet ik voor mijn verhuizing nog regelen? De verhuischecklist zorgt ervoor dat u niets vergeet. Hoe verhuis ik veilig en zonder ongelukken met een Sixt-verhuiswagen? Met onze rijtips komt u veilig op uw bestemming aan.

Hoe kom ik aan verhuisdozen? Bij onze verhuismaterialen vindt u alles wat u nodig hebt.

Checklist voor verhuizen

Met de Sixt verhuischecklist kunt u uw verhuizing perfect voorbereiden. De checklist brengt snel in kaart waar u in de weken voor de verhuizing aan moet denken.

Naar de verhuischecklist

 

 

Veilig inpakken en beladen

De medewerkers van onze vrachtwagenverhuur beschikken over jarenlange ervaring met het beladen van bestel- en vrachtwagens. Op basis hiervan hebben we de volgende tips samengesteld om uw verhuiswagen op de juiste manier te beladen.

Naar de tips om veilig te beladen

 

 

Rijtips voor onervaren chauffeurs

Het is niet voor iedereen eenvoudig om met een bestel- of vrachtwagen te rijden, zeker als u het niet gewend bent. Daarom hebben we een lijst met tips samengesteld die u helpen om tijdens uw verhuizing veilig te rijden met een bestel- of vrachtwagen.

Naar de rijtips

Verhuismaterialen

Heb u alles wat u voor uw verhuizing nodig hebt? Bij ons vindt u alle benodigde materialen, variërend van verhuisdozen tot steekwagens.

Verhuismaterialen kopen

 

 

Wettelijke bepalingen

Voor het rijden van een bestelwagen of vrachtwagen gelden wettelijke bepalingen waaraan u zich moet houden. Welke dat zijn, hebben we overzichtelijk op een rij gezet.

Meer informatie over de wettelijke bepalingen

Hebt u vragen over het reserveren van een bestel- of vrachtwagen voor uw verhuizing?

We hebben kleine bestelwagens, ruime bestelbussen, verhuiswagens en kleine vrachtwagens tot 3,5 ton. Onze verhuurpunten hebben voor al uw plannen het juiste voertuig dat u heel eenvoudig online of telefonisch kunt reserveren.