Luxe auto huren
In Den Haag bij SIXT
Luxe auto huren Den Haag

Een luxe auto huren in Den Haag

Wil je door Den Haag rijden in een luxe auto? SIXT staat graag voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jouw wensen zijn. Wil je graag een Mercedes, BMW of Jaguar huren? Wij maken het mogelijk voor jou.

Audi A4

BMW 3 Series

Jaguar XF

SIXT luxe auto's

Wilt u een luxe auto huren in Amsterdam zoals een cabrio, een BMW, een Audi, een Mercedes? Dan is Sixt de autoverhuur die u zoekt. In Amsterdam hoeft u niet lang te zoeken naar een locatie van Sixt, want er zijn maar liefst vijf vestigingen in de stad te vinden waar u een huurauto kunt ophalen en retourneren. U kunt online een exclusieve auto uitzoeken die goed bij uw persoonlijke voorkeuren past. Daarnaast kunt u binnen enkele klikken aangeven waar in Amsterdam u deze luxe auto wilt ophalen en retourneren, op welke dag en welk tijdstip. Wij regelen de rest, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw luxe auto. Of u nu een exclusieve auto voor een belangrijke zakelijke dag nodig heeft, een gala auto voor een première of bijvoorbeeld een cabrio om de wind eens door de haren te laten waaien; wij zetten de gewenste luxe auto graag voor u klaar.

Een luxe auto huren in Den Haag en omgeving

Als je in Den Haag een exclusieve auto wilt huren, dan ben je welkom op onze locatie aan het Anna van Buerenplein. Ook in Rijswijk omgeving hebben wij een verhuurlocatie. Wil je Den Haag juist gaan bezoeken vanuit een andere plaats in Nederland? Dan is er ook zeker een locatie van onze autoverhuur bij jou in de buurt te vinden. Zo zijn er maar liefst vijf vestigingen in Amsterdam te vinden, drie in Rotterdam en één in Utrecht. Een luxe auto huren bij SIXT kan altijd bij jou in de buurt.

Enkele plaatsen waar je nog meer terecht kunt om een auto te huren: AmsterdamRotterdam en Utrecht.

Eenvoudig een luxe auto huren bij SIXT

SIXT laat je graag zien hoe eenvoudig het kan zijn om een luxe auto te huren in Den Haag. Het is bij onze autoverhuur niet nodig om eindeloze formulieren in te vullen, talloze bewijzen aan te voeren of jouw verzoek meerdere malen te bevestigen. Een luxe auto huren in Den Haag is bij ons binnen enkele klikken van A tot Z geregeld. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten de service van onze autoverhuur als makkelijk, vakkundig en vriendelijk ervaren. Op meer dan vierduizend locaties wereldwijd staan medewerkers van SIXT dagelijks voor je klaar om je van de perfecte huurauto te voorzien. Als je een exclusieve auto nodig hebt, een gala auto wilt huren of eens een dag in een luxe auto rond wilt rijden, dan ben je bij SIXT altijd welkom.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs