Prijs weergeven

Een luxe auto huren in Den Haag

Wilt u door Den Haag rijden in een luxe auto? Sixt staat graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw wensen zijn. Wilt u graag een Mercedes, BMW of Jaguar huren? Wij maken het mogelijk voor u.

Mercedes Luxe

Eenvoudig een luxe auto huren bij Sixt

Sixt laat u graag zien hoe eenvoudig het kan zijn om een luxe auto te huren in Den Haag. Het is bij onze autoverhuur niet nodig om eindeloze formulieren in te vullen, talloze bewijzen aan te voeren of uw verzoek meerdere malen te bevestigen. Een luxe auto huren in Den Haag is bij ons binnen enkele klikken van A tot Z geregeld. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten de service van onze autoverhuur als makkelijk, vakkundig en vriendelijk ervaren. Op meer dan vierduizend locaties wereldwijd staan medewerkers van Sixt dagelijks voor u klaar om u van de perfecte huurauto te voorzien. Als u een exclusieve auto nodig heeft, een gala auto wilt huren of eens een dag in een luxe auto rond wilt rijden, dan bent u bij Sixt altijd welkom.


BMW 7-serie

BMW 7 serie huren

De BMW 7 serie, het vlaggenschip van BMW, is niet zomaar een gemiddelde huurauto. De 7 serie is een eersteklas luxe auto. Niet alleen biedt deze sedan alle technische snufjes die u zich ook maar wensen kan, maar ook zeeën aan ruimte en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Jaguar XF

Jaguar XF huren

Onze klanten hebben allemaal een brede lach op hun gezicht als ze de Jaguar XF terug brengen. Laat u ook verrassen door de technologie en kracht van deze huurauto. Ook u kunt de Jaguar XF nu voor een goedkope prijs huren en ontdekken hoe simpel het is om met maximaal rijplezier in deze luxe auto te rijden.

BMW X5

BMW X5 huren

BMW staat bekend om de mix van luxe en prestaties die terug te vinden is in alle modellen. Deze mix is ook van toepassing op de X5. De stijlvolle X5 biedt ongeloofelijk veel ruimte en luxe, maar houdt toch een sportief design. Deze auto geeft u gegarandeerd een "king of the road" gevoel.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes E-klasse huren

De E-klasse is dé zakenauto van Mercedes, ideaal dus als u een auto voor zakelijke doeleinden nodig heeft. De E-klasse is een elegante auto die over veel comfort, luxe en beenruimte beschikt. De E-klasse dankt veel van zijn technologie aan de verbondenheid met de S-klasse.

Audi A6

Audi a6 huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare zakenauto, dan is de Audi A6 de beste keuze voor u. Door een Audi A6 te huren bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit met voldoende luxe aan boord. Het bescheiden en elegante design zorgt ervoor dat u geen verkeerde indrukken kan wekken.

Een dagje een luxe auto huren in Den Haag

Staat er binnenkort een galageest of bijvoorbeeld een groots bal op de planning en wilt u indruk maken door met een luxe gala auto aan te komen op de locatie? Dan heeft Sixt zeker de gala auto die aan al uw wensen voldoet. Is er een belangrijke zakelijke meeting in Den Haag te vinden in uw agenda en wilt u een goede indruk op de klanten maken door met een passende exclusieve auto te arriveren? Ook dan hebben wij een uitstekende wagen voor u klaar staan. Binnen ons aanbod vindt u onder meer diverse modellen van Mercedes, Audi, BMW, Jaguar en Volvo. Natuurlijk bent u ook welkom een luxe auto te huren in Den Haag als u in uw vrije tijd eens wilt genieten van een luxe auto. Bezoek bijvoorbeeld met een luxe auto diverse bezienswaardigheden in de stad, zoals Madurodam, het Vredespaleis of het Gemeentemuseum.

Een luxe auto huren in Den Haag en omgeving

Als u in Den Haag een exclusieve auto wilt huren, dan bent u welkom op onze locatie aan het Anna van Buerenplein. Ook in Rijswijk omgeving hebben wij een verhuurlocatie. Wilt u Den Haag juist gaan bezoeken vanuit een andere plaats in Nederland? Dan is er ook zeker een locatie van onze autoverhuur bij u in de buurt te vinden. Zo zijn er maar liefst vijf vestigingen in Amsterdam te vinden, drie in Rotterdam en één in Utrecht. Een luxe auto huren bij Sixt kan altijd bij u in de buurt.

Enkele plaatsen waar u nog meer terecht kunt om een auto te huren: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.