Prijs weergeven

Een luxe auto huren in Amsterdam

Wilt u ook graag in Amsterdam rondrijden in een luxe auto? Sixt helpt u graag bij uw wensen. Wij hebben niet voor niets al meer dan 100 jaar ervaring in de autoverhuur en zijn gespecialiseerd in luxe auto's. Of u nou graag een Mercedes, BMW of Jaguar wilt huren, bij Sixt is het mogelijk.

Luxe auto huren Sixt

Bij Sixt worden uw wensen vervuld!

Wilt u een luxe auto huren in Amsterdam zoals een cabrio, een BMW, een Audi, een Mercedes? Dan is Sixt de autoverhuur die u zoekt. In Amsterdam hoeft u niet lang te zoeken naar een locatie van Sixt, want er zijn maar liefst vijf vestigingen in de stad te vinden waar u een huurauto kunt ophalen en retourneren. U kunt online een exclusieve auto uitzoeken die goed bij uw persoonlijke voorkeuren past. Daarnaast kunt u binnen enkele klikken aangeven waar in Amsterdam u deze luxe auto wilt ophalen en retourneren, op welke dag en welk tijdstip. Wij regelen de rest, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw luxe auto. Of u nu een exclusieve auto voor een belangrijke zakelijke dag nodig heeft, een gala auto voor een première of bijvoorbeeld een cabrio om de wind eens door de haren te laten waaien; wij zetten de gewenste luxe auto graag voor u klaar.


BMW 7-serie

BMW 7 serie huren

De BMW 7 serie, het vlaggenschip van BMW, is niet zomaar een gemiddelde huurauto. De 7 serie is een eersteklas luxe auto. Niet alleen biedt deze sedan alle technische snufjes die u zich ook maar wensen kan, maar ook zeeën aan ruimte en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Jaguar XF

Jaguar XF huren

Onze klanten hebben allemaal een brede lach op hun gezicht als ze de Jaguar XF terug brengen. Laat u ook verrassen door de technologie en kracht van deze huurauto. Ook u kunt de Jaguar XF nu voor een goedkope prijs huren en ontdekken hoe simpel het is om met maximaal rijplezier in deze luxe auto te rijden.

BMW X5

BMW X5 huren

BMW staat bekend om de mix van luxe en prestaties die terug te vinden is in alle modellen. Deze mix is ook van toepassing op de X5. De stijlvolle X5 biedt ongeloofelijk veel ruimte en luxe, maar houdt toch een sportief design. Deze auto geeft u gegarandeerd een "king of the road" gevoel.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes E-klasse huren

De E-klasse is dé zakenauto van Mercedes, ideaal dus als u een auto voor zakelijke doeleinden nodig heeft. De E-klasse is een elegante auto die over veel comfort, luxe en beenruimte beschikt. De E-klasse dankt veel van zijn technologie aan de verbondenheid met de S-klasse.

Audi A6

Audi a6 huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare zakenauto, dan is de Audi A6 de beste keuze voor u. Door een Audi A6 te huren bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit met voldoende luxe aan boord. Het bescheiden en elegante design zorgt ervoor dat u geen verkeerde indrukken kan wekken.

Een luxe auto huren bij Amsterdam Airport

U kunt een luxe auto huren in Amsterdam voor iedere gelegenheid. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een luxe auto huren om naar het vliegveld te reizen. Zo weet u zeker dat u goed uitgerust in het vliegtuig stapt. Gaat u op vakantie en heeft u zelf onvoldoende ruimte in de auto voor uw koffers? Dan kunt u een grotere luxe auto huren in uw eigen omgeving en hiermee naar Schiphol in Amsterdam rijden. Bij het vliegveld is tevens een locatie van Sixt te vinden. Bij deze autoverhuur kunt u de exclusieve auto weer inleveren voordat u in het vliegtuig stapt. Uiteraard kunt u ook weer een luxe auto huren in Amsterdam om na uw vakantie weer terug naar huis te rijden en de auto in uw omgeving te retourneren. U regelt alles vooraf eenvoudig online, telefonisch of bij onze locatie zelf.

Een chique auto huren in Amsterdam, van gala auto tot cabrio

Met meer dan vierduizend locaties over de hele wereld is er altijd een autoverhuur van Sixt bij u in de buurt te vinden. Wilt u een gala auto huren in Utrecht, een zakelijke wagen in Limburg of bijvoorbeeld een cabrio in Groningen? Het is allemaal mogelijk! Sterker nog, wij maken het zelfs mogelijk om op uw vakantie te genieten van een exclusieve auto. Zo zetten wij graag een exclusieve auto voor u klaar in Spanje, Frankrijk of bijvoorbeeld Turkije! U regelt alles eenvoudig online, maar als u vragen heeft of deskundig advies kunt gebruiken, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

Andere steden waar u ook een auto kunt huren: Den Haag, Rotterdam en Utrecht.