Luxe auto huren
In Amsterdam bij SIXT
Luxe auto huren Amsterdam

Een luxe auto huren in Amsterdam

Je kunt een luxe auto huren in Amsterdam voor iedere gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld ook een luxe auto huren om naar het vliegveld te reizen. Zo weet je zeker dat je goed uitgerust in het vliegtuig stapt. Ga je op vakantie en heb je zelf onvoldoende ruimte in de auto voor jouw koffers? Dan kun je een grotere luxe auto huren in jouw eigen omgeving en hiermee naar Schiphol in Amsterdam rijden. Bij het vliegveld is tevens een locatie van SIXT te vinden. Bij deze autoverhuur kun je de exclusieve auto weer inleveren voordat je in het vliegtuig stapt. Uiteraard kun je ook weer een luxe auto huren in Amsterdam om na je vakantie weer terug naar huis te rijden en de auto in jouw omgeving te retourneren. Je regelt alles vooraf eenvoudig online, telefonisch of bij onze locatie zelf.

Audi A4

BMW 3 Series

Jaguar XF

SIXT luxe auto's

Wilt u een luxe auto huren in Amsterdam zoals een cabrio, een BMW, een Audi, een Mercedes? Dan is Sixt de autoverhuur die u zoekt. In Amsterdam hoeft u niet lang te zoeken naar een locatie van Sixt, want er zijn maar liefst vijf vestigingen in de stad te vinden waar u een huurauto kunt ophalen en retourneren. U kunt online een exclusieve auto uitzoeken die goed bij uw persoonlijke voorkeuren past. Daarnaast kunt u binnen enkele klikken aangeven waar in Amsterdam u deze luxe auto wilt ophalen en retourneren, op welke dag en welk tijdstip. Wij regelen de rest, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw luxe auto. Of u nu een exclusieve auto voor een belangrijke zakelijke dag nodig heeft, een gala auto voor een première of bijvoorbeeld een cabrio om de wind eens door de haren te laten waaien; wij zetten de gewenste luxe auto graag voor u klaar.

Een luxe auto huren bij Amsterdam Airport

Wil je ook graag in Amsterdam rondrijden in een luxe auto? SIXT helpt je graag bij jouw wensen. Wij hebben niet voor niets al meer dan 100 jaar ervaring in de autoverhuur en zijn gespecialiseerd in luxe auto's. Of je nou graag een Mercedes, BMW of Jaguar wilt huren, bij SIXT is het mogelijk.

SIXT vestigingen in Amsterdam

Huur onze luxe auto's op de volgende locaties

Treinstation

Een chique auto huren in Amsterdam, van gala auto tot cabrio

Met meer dan vierduizend locaties over de hele wereld is er altijd een autoverhuur van SIXT bij jou in de buurt te vinden. Wil je een gala auto huren in Utrecht, een zakelijke wagen in Limburg of bijvoorbeeld een cabrio in Groningen? Het is allemaal mogelijk! Sterker nog, wij maken het zelfs mogelijk om op uw vakantie te genieten van een exclusieve auto. Zo zetten wij graag een exclusieve auto voor u klaar in Spanje, Frankrijk of bijvoorbeeld Turkije! Jij regelt alles eenvoudig online, maar als je vragen hebt of deskundig advies kunt gebruiken, dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

Andere steden waar je ook een auto kunt huren: Den HaagRotterdam en Utrecht.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs