Luxe auto huren
In Rotterdam bij SIXT
Luxe auto huren Rotterdam

Een luxe auto huren in Rotterdam

Wil je Rotterdam verkennen in een luxe auto? SIXT heeft deze voor je klaarstaan. Niet voor niets hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring met autoverhuur en daardoor kunnen wij je goed helpen jouw ideale auto te vinden. Wil je bijvoorbeeld een Mercedes, BMW of Audi huren? Geen probleem bij SIXT.

Audi A4

BMW 3 Serie

Jaguar XF

SIXT luxe auto's

Wil je een luxe auto huren in Rotterdam zoals een cabrio, een BMW, een Audi, een Mercedes? Dan is SIXT de autoverhuur die je zoekt. In Rotterdam hoef je niet lang te zoeken naar een locatie van SIXT, want er zijn maar liefst drie vestigingen in de stad te vinden waar je een huurauto kunt ophalen en retourneren. Je kunt online een exclusieve auto uitzoeken die goed bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Daarnaast kun je binnen enkele klikken aangeven waar in Rotterdam je deze luxe auto wilt ophalen en retourneren, op welke dag en welk tijdstip. Wij regelen de rest, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw luxe auto. Of je nu een exclusieve auto voor een belangrijke zakelijke dag nodig heeft, een gala auto voor een première of bijvoorbeeld een cabrio om de wind eens door de haren te laten waaien; wij zetten de gewenste luxe auto graag voor jou klaar.

Overal in Rotterdam een luxe auto huren

Een luxe auto huren in Rotterdam kan op maar liefst drie verschillende locaties bij SIXT. Onze autoverhuur werd al in 1912 opgericht en in de afgelopen eeuw zijn er steeds meer vestigingen en servicepunten bij gekomen. Wereldwijd zijn er momenteel meer dan vierduizend locaties van de autoverhuur te vinden, zodat je niet alleen in Nederland kunt genieten van een perfecte huurauto, maar ook tijdens je vakantie of op zakenreis. Wil je een luxe auto huren in Rotterdam? Dan kun je in het centrum, bij het vliegveld en langs de A20 terecht. Kortom, een gala auto of andere exclusieve auto kun je altijd in de directe omgeving huren bij SIXT.

Een luxe auto huren bij Rotterdam Airport

Ben je op reis geweest en wil je vanaf het vliegveld in Rotterdam verder reizen in een exclusieve auto? Dan is het ideaal om een luxe auto te huren bij Rotterdam Airport. Je kunt vanaf het moment van aankomst direct door naar het ophalen van je huurauto bij onze autoverhuur. Dit is tevens een goede optie wanneer je bijvoorbeeld vanaf het vliegveld in een gala auto naar een feest wilt rijden. De mogelijkheden zijn onbeperkt bij SIXT en wij zorgen er dagelijks graag voor dat alle klanten optimaal tevreden zijn met onze autoverhuur.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs