Prijs weergeven

Een luxe auto huren in Utrecht

Met Sixt kunt u in Utrecht rondrijden in een luxe auto. U kunt bij ons kiezen uit vele exclusieve modellen. Onze autoverhuur bestaat al meer dan 100 jaar en daarom zijn wij uitstekend in staat om u bij uw wensen te helpen. Wat dacht u ervan een Mercedes, BMW of Audi te huren? Dit is bij Sixt allemaal mogelijk.

Luxe auto huren bij Sixt

Een luxe auto voor elke gelegenheid

U kunt een luxe auto huren in Utrecht voor iedere zakelijke gelegenheid, voor ieder galafeest, voor uw huwelijksdag en voor iedere andere bijzondere gelegenheid. Dit doet u natuurlijk heel gemakkelijk bij Sixt; uw vertrouwde autoverhuur met alle expertise die u zich wensen kan. Of u nu een exclusieve auto nodig heeft om een goede indruk te maken op potentiële klanten of juist een gala auto om geheel in stijl te arriveren op een feestelijke gelegenheid; wij hebben precies de auto die u zoekt. Zo zetten wij graag een BMW, een Mercedes of bijvoorbeeld een Audi voor u klaar wanneer u een exclusieve auto wilt huren. Wilt u echt een op en top luxe auto huren in Utrecht? Dan zijn er natuurlijk ook limousines en cabrio's beschikbaar.


BMW 7-serie

BMW 7 serie huren

De BMW 7 serie, het vlaggenschip van BMW, is niet zomaar een gemiddelde huurauto. De 7 serie is een eersteklas luxe auto. Niet alleen biedt deze sedan alle technische snufjes die u zich ook maar wensen kan, maar ook zeeën aan ruimte en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Jaguar XF

Jaguar XF huren

Onze klanten hebben allemaal een brede lach op hun gezicht als ze de Jaguar XF terug brengen. Laat u ook verrassen door de technologie en kracht van deze huurauto. Ook u kunt de Jaguar XF nu voor een goedkope prijs huren en ontdekken hoe simpel het is om met maximaal rijplezier in deze luxe auto te rijden.

BMW X5

BMW X5 huren

BMW staat bekend om de mix van luxe en prestaties die terug te vinden is in alle modellen. Deze mix is ook van toepassing op de X5. De stijlvolle X5 biedt ongeloofelijk veel ruimte en luxe, maar houdt toch een sportief design. Deze auto geeft u gegarandeerd een "king of the road" gevoel.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes E-klasse huren

De E-klasse is dé zakenauto van Mercedes, ideaal dus als u een auto voor zakelijke doeleinden nodig heeft. De E-klasse is een elegante auto die over veel comfort, luxe en beenruimte beschikt. De E-klasse dankt veel van zijn technologie aan de verbondenheid met de S-klasse.

Audi A6

Audi a6 huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare zakenauto, dan is de Audi A6 de beste keuze voor u. Door een Audi A6 te huren bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit met voldoende luxe aan boord. Het bescheiden en elegante design zorgt ervoor dat u geen verkeerde indrukken kan wekken.

Een exclusieve auto huren in Utrecht is makkelijk met Sixt

Vaak wordt er gedacht dat een luxe auto huren in Utrecht veel gedoe is. Sixt laat zien dat het tegendeel waar is, want bij onze autoverhuur kunt u bijvoorbeeld een gala auto huren heel eenvoudig online regelen. Wat voor exclusieve auto ook uw voorkeur heeft; u hoeft er de deur niet voor uit. U kunt op de website een auto kiezen die aan uw wensen voldoet, aangeven wanneer en voor hoe lang u deze auto wilt huren, waar u de auto wilt ophalen in Utrecht en op welke locatie u deze weer wilt retourneren, in Utrecht of elders. Kortom, een luxe auto huren in Utrecht is binnen enkele klikken tot in de puntjes geregeld bij onze autoverhuur. Doordat wij meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd hebben, is er altijd een Sixt autoverhuur bij u in de buurt. U kunt een luxe auto huren in Utrecht bij onze locatie aan de Jacobkerkskerkhof 50.

Een chique auto huren die bij u past

U kunt online iedere beschikbare gala auto, exclusieve auto, gezinsauto en cabrio bekijken en reserveren. Ons complete aanbod, inclusief bestelbussen en cabrio's, zijn op de website terug te vinden. Zo maakt Sixt het voor iedereen heel eenvoudig om een luxe auto te huren, in Utrecht of daarbuiten. Wilt u een luxe auto huren, of wellicht juist een grotere auto om met een groep in stijl vervoerd te worden, maar kunt u zelf geen keuze maken? Dan informeren en adviseren wij u uiteraard graag op vrijblijvende basis.

Bekijkt u ook onze andere steden waar u eenvoudig terecht kunt voor een luxe auto: Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.