Luxe auto huren
In Utrecht bij SIXT
Luxe auto huren Utrecht

Een luxe auto huren in Utrecht

Met SIXT kun je in Utrecht rondrijden in een luxe auto. Je kunt bij ons kiezen uit vele exclusieve modellen. Onze autoverhuur bestaat al meer dan 100 jaar en daarom zijn wij uitstekend in staat om je bij jouw wensen te helpen. Wat dacht je ervan een Mercedes, BMW of Audi te huren? Dit is bij SIXT allemaal mogelijk.

Audi A4

BMW 3 Series

Jaguar XF

SIXT luxe auto's

Wilt u een luxe auto huren in Amsterdam zoals een cabrio, een BMW, een Audi, een Mercedes? Dan is Sixt de autoverhuur die u zoekt. In Amsterdam hoeft u niet lang te zoeken naar een locatie van Sixt, want er zijn maar liefst vijf vestigingen in de stad te vinden waar u een huurauto kunt ophalen en retourneren. U kunt online een exclusieve auto uitzoeken die goed bij uw persoonlijke voorkeuren past. Daarnaast kunt u binnen enkele klikken aangeven waar in Amsterdam u deze luxe auto wilt ophalen en retourneren, op welke dag en welk tijdstip. Wij regelen de rest, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw luxe auto. Of u nu een exclusieve auto voor een belangrijke zakelijke dag nodig heeft, een gala auto voor een première of bijvoorbeeld een cabrio om de wind eens door de haren te laten waaien; wij zetten de gewenste luxe auto graag voor u klaar.

Een exclusieve auto huren in Utrecht is makkelijk met SIXT

Vaak wordt er gedacht dat een luxe auto huren in Utrecht veel gedoe is. SIXT laat zien dat het tegendeel waar is, want bij onze autoverhuur kun je bijvoorbeeld een gala auto huren heel eenvoudig online regelen. Wat voor exclusieve auto ook jouw voorkeur heeft; je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt op de website een auto kiezen die aan jouw wensen voldoet, aangeven wanneer en voor hoe lang je deze auto wilt huren, waar je de auto wilt ophalen in Utrecht en op welke locatie je deze weer wilt retourneren, in Utrecht of elders. Kortom, een luxe auto huren in Utrecht is binnen enkele klikken tot in de puntjes geregeld bij onze autoverhuur. Doordat wij meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd hebben, is er altijd een SIXT vestiging bij jou in de buurt. Je kunt een luxe auto huren in Utrecht bij onze locatie aan de Jacobkerkskerkhof 50.

Een luxe auto voor elke gelegenheid

Je kunt een luxe auto huren in Utrecht voor iedere zakelijke gelegenheid, voor ieder galafeest, voor je huwelijksdag en voor iedere andere bijzondere gelegenheid. Dit doe je natuurlijk heel gemakkelijk bij Sixt; jouw vertrouwde autoverhuur met alle expertise die je je wensen kan. Of je nu een exclusieve auto nodig hebt om een goede indruk te maken op potentiële klanten of juist een gala auto om geheel in stijl te arriveren op een feestelijke gelegenheid; wij hebben precies de auto die je zoekt. Zo zetten wij graag een BMW, een Mercedes of bijvoorbeeld een Audi voor je klaar wanneer je een exclusieve auto wilt huren. Wil je echt een op en top luxe auto huren in Utrecht? Dan zijn er natuurlijk ook limousines en cabrio's beschikbaar.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs