johannesburg city content
Johannesburg

Johannesburg auto huren

Huur een auto in Johannesburg en je huurauto staat voor je klaar op een van de vliegvelden van Johannesburg, LPA en Lanseria International Airport, of in het centrum van de stad. Je hebt de keuze uit een ruime vloot premium auto’s in nieuwe modellen. In een van de comfortabele Sedans reis je verder naar plaats van bestemming. Een luxe SUV komt hier goed van pas voor een vrije verkenning van de omgeving. Hoe hoger je wegligging, hoe meer je ziet en dat is in deze regio van Zuid-Afrika meer dan de moeite waard. Personenbusjes zijn perfect voor een groter reisgezelschap met meer plek voor passagiers en bagage. Zo kan alles en iedereen mee.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Johannesburg

Of je nu een luxe Premium Sedan huurt voor een weekend of voor een stoere SUV automaat met een lange termijnverhuur gaat om een extra lange roadtrip te maken, SIXT zorgt voor service en comfort. Zodra je je huurperiode hebt bepaald bekijk je de extra’s die je reis nog makkelijker maken. Boek voor de kleintjes een kinderzitje bij en als je niet alleen rijdt, dan kan er een extra bestuurder worden bijgeboekt bij je reservering. Met de E-toll service maak je onbeperkt gebruik van de tolwegen. Zo verspil je nergens tijd en haal je alles uit je trip.

johannesburg city content

Handige tips bij bezoek aan Johannesburg

Flexibele huuropties:

hou je opties open en reis flexibel en maak gebruik van een kosteloze annulering bij later betalen.

Autoverhuur zonder credit card Johannesburg:

een auto huren in Johannesburg met prepaid opties of debitkaart.

One way huur Johannesburg:

huur je auto in Johannesburg en lever hem op een andere SIXT locatie in aan het einde van je reis.

Wat te doen in Johannesburg

Of je hier nu bent op vakantie of zakenreis met SIXT autoverhuur Johannesburg vind je de auto voor jou. Van citytrips tot Safari, je legt je reis af in stijl en comfort. Gold Reef City combineert de geschiedenis van de mijnen met een pretpark voor de kids. Soweto en het Mandela Museum eren de geschiedenis, net als het Apartheid museum en Constitutional Hill.

Wat doen in Johannesburg in de winter

De "wintermaanden", want echt koud wordt het hier niet, zijn de beste tijd voor een safari. Bij het Lion & Safaripark en Pilanes National Park zie je wilde dieren van dichtbij. Op het Unesco erfgoed Cradle of Humankind vind je de grotten van Sterkfontein. Plan je een trip naar Pretoria vol parken, monumenten en musea dan is oktober de maand. Dan bloeien de Jacarandabomen en is de stad gehuld in een paarse gloed.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties