airport generic 12
Durban King Shaka Luchthaven

Durban King Shaka Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Building 2, 4000 Durban

GDS-Code: DUR

Openingstijden

MA - ZO:

05:30 - 22:00

Vakanties:

05:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Durban King Shaka Luchthaven

Bij Sixt een auto huren op Durban King Shaka Luchthaven

Lekker dobberen in de Indische Oceaan? Durban is een geliefde vakantiebestemming dankzij het subtropische klimaat. En u ligt binnen no time aan het strand, want de luchthaven ligt op 35 kilometer ten noorden van deze Zuidafrikaanse stad. Durban Luchthaven is in 2010 voor het wereldkampioenschap voetbal gebouwd en is genoemd naar de beroemde koning Shaka. Kortom: een moderne luchthaven die van alle moderne faciliteiten is voorzien. Logisch dus dat Sixt autoverhuur hier een locatie heeft. Zo kunt u goedkoop een auto huren op Durban luchthaven.

airport generic 12
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Een auto voor al uw wensen

Een auto huren op Durban luchthaven doet u voor uw vertrek op onze website. Bij aankomst staat een auto voor u klaar bij onze locatie op Durban luchthaven. Wij hebben auto's die aan al uw wensen voldoen: wilt u een sportieve auto? Of heeft u liever een wat stevigere auto zoals een SUV voor als u de binnenlanden wilt verkennen? Desgewenst leveren we extra mogelijkheden zoals navigatie of een dieselauto. Bovendien zijn onze prijzen zeer voordelig. De openingstijden van onze autoverhuur zijn ruim, maar als het nodig is, kunt u uw huurauto ook buiten sluitingstijden inleveren.

car city country2

Verken Durban met een huurauto

Durban is het centrum van de badplaatsen langs de kust van de Indische oceaan in Zuid-Afrika, maar de stad biedt tal van bezienswaardigheden. Een auto huren is een ideale manier om de stad en haar omgeving te bekijken. Geniet van The Golden Mile, het Waterfront, met tal van pretparken, restaurants en een aquarium. Waag een gokje in het beroemde Suncoast Casino of bekijk het skelet van een echte dodo in het museum over de natuurlijke geschiedenis van Natal in de City Hall. Met een huurauto van Sixt komt u overal.

Antonio Chinnapian
( Station Manager )