port elizabeth city content
Port Elizabeth

Auto huren Port Elizabeth – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren tijdens uw droomvakantie

Port-Elizabeth is een droomlocatie voor veel toeristen! De blauwe oceaan, brede stranden en een gezellig stadscentrum. Wie naar deze prachtige havenstad gaat moet het er echt van nemen! Door uw vakantie helemaal ontspannend te maken huurt u een goede huurauto. Dat is iets anders dan de gammele en hete bussen die Port-Elizabeth kent. Met een goede, stevige auto kunt u elk plekje in de omgeving bekennen en zo lang blijven als u maar wilt. U bent van niemand afhankelijk. Een auto van Sixt bezorgt u ongetwijfeld het ultieme vakantiegevoel!

port elizabeth city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Een auto huren in Port-Elizabeth geeft een tal van mogelijkheden

Voor een comfortabele autorit in Zuid-Afrika heeft u een goede auto nodig. Daarvoor moet u zeker bij autoverhuur Port-Elizabeth zijn. Onze auto's zijn maximaal 1,5 jaar oud en goed onderhouden. Ook kunt u kiezen voor extra mogelijkheden zoals een navigatiesysteem en een kinderzitje. Bij aankomst op Port-Elizabeth Luchthaven(GDS-code: PLZ) staat de auto al helemaal voor u klaar. Wij hebben de auto al helemaal rijklaar gemaakt zodat uw vakantie direct kan beginnen! Geniet van het prachtige Port-Elizabeth. Bezoek het historische stadcentrum met de indrukwekkende architectuur, kijk uw ogen uit in het Addo Elephant National Park en ga eens snorkelen tussen de prachtigste vissen in de oceaan!

service city country

Kies voor goedkope autoverhuur en een klantvriendelijke service!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de service van autoverhuur Port-Elizabeth? Wij vertellen u hier graag meer over. Wij staan bekend om onze voordeligheid en klantvriendelijkheid. U kunt de auto thuis reserveren via onze website, per telefoon of via uw reisbureau. Wanneer u graag persoonlijk advies wilt bent u altijd welkom op één van onze locaties. Bij onze autoverhuur bent u all-risk verzekerd. Ook doen wij bij elke reservering een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zo weet u zeker dat u bij ons het voordeligst uit bent! En wat dacht u van onze ruime keuze aan auto's? Bij ons kunt u dé auto huren die bij u past en waarin u zich het prettigst voelt. Wilt u een auto huren in Port-Elizabeth? Dan helpen wij u graag op weg!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties