durban city content
Durban

Auto huren Durban – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Sixt autoverhuur in Durban: een prima auto en goede service

Wanneer u na een lange vliegreis in het Zuid-Afrikaanse Durban bent aangekomen, zult u vast snel in uw huurauto willen stappen. Gelukkig hebben wij op diverse locaties in de stad een vestiging beschikbaar, zoals bij het King Shaka International Airport (GDS-code DUR). Maar ook elders in de stad kunt u een auto huren in Durban. Zo vindt u Sixt autoverhuur op Pine Street 123 (GDS-code DURC02) en Wilton Crescent 1 (GDS-code DURC03). In welke vestiging u uw auto ook bij ons huurt, u kunt er altijd op rekenen dat de huurauto maximaal een half jaar oud is.

durban city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Een goede auto huren tegen een scherp tarief

Om een auto te huren in Durban, hebben wij voor u diverse mogelijkheden. Degenen die het liefst alles online regelen, kunnen onze handige website bezoeken en meteen belangrijke informatie ontdekken. Zo moet men in Zuid-Afrika minimaal 23 jaar oud zijn voor het huren van een auto. Ook moet het rijbewijs nog minimaal twee jaar geldig zijn. Een auto huren is bij ons ook mogelijk via mobiel internet dankzij onze slimme applicaties. Hiermee kunt u, net als bij de reguliere website, een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uitvoeren. Wilt u bij uw zoektocht naar een goedkope autoverhuur het liefst persoonlijk contact? Dat is heel eenvoudig, want we hebben wereldwijd maar liefst meer dan 2000 vestigingen. Zo kunnen wij u bijna altijd snel van dienst zijn.

sights city country

Een auto huren in Durban: ontdek de hoogtepunten van een fascinerende stad

Durban telt drie miljoen inwoners en is rijk aan verschillende culturen. De plaats is een populaire bestemming voor liefhebbers van zon en zee. Want Durban heeft een heerlijk subtropisch klimaat én mooie stranden. Ook ligt een van de grootste natuurlijke havens in Durban. Degene die van een etentje met een prachtig uitzicht houden, moeten zeker het ronde en draaiende Roma Revolving Restaurant bezoeken. Een panoramisch uitzicht is de beloning. Maak daarom gebruik van Sixt autoverhuur in Durban en boek ook direct een navigatiesysteem, zodat u geen hoogtepunt van de stad hoeft te missen.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties