Bloemfontein Luchthaven

Bloemfontein Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Bram Fischer Intl. Airport, 9301 Bloemfontein

GDS-Code: BFN

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 18:30

ZA:

08:00 - 13:00

ZO:

09:00 - 18:30

Vakanties:

07:00 - 18:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bloemfontein Luchthaven

Een auto huren op Bloemfontein Luchthaven

Klaar voor een rondreis door Zuid-Afrika, dan begin je met een auto huren op Bloemfontein Luchthaven. Met een ruime vloot aan luxe voertuigen kan je bij SIXT terecht voor een snelle service en het comfort van premium auto’s in verschillende categorieën. Kies voor compact wanneer een personenwagen volstaat. Heb je meer ruimte nodig voor extra bagage of meerdere passagiers dan zijn er de ruime auto’s zoals een Citroën Jumpy. Een SUV biedt je meer bewegingsvrijheid buiten de gebaande wegen en met een automaat ga je voor extra gemak. Voor de kleinste passagiers boek je een kinderzitje extra bij. 

Een auto huren op Bloemfontein Luchthaven

Wat maakt SIXT Bloemfontein Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT autoverhuur vind je in Bloemfontein Luchthaven.

24/7 inleveren:

Lever je huurauto in wanneer het jou het beste uitkomt.

Goede service:

Blijf flexibel en boek met later betalen en kosteloze annulering.

Betaalbare luxe:

Een premium auto huren in nieuwe modellen voor economy prijzen.

SIXT 's locatie op Bloemfontein Luchthaven

Verlaat de aankomsthal en het terminalgebouw en volg de borden naar het First Car Rental kantoor in de autoverhuur. Een SIXT medewerker staat hier voor je klaar voor het ophalen of wegbrengen van je huurauto. Maak hiervoor bij je reservering vermelding van je vluchtnummer, credit card details, email-adres en mobiel telefoonnummer. Bloemfontein Luchthaven, ook wel bekend als J.B.M. Hertzog International Airport, ligt op ongeveer 15 minuten van het centrum van de stad. De huurauto kan je op aanvraag 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen en terugbrengen.

Ontdek Bloemfontein met je huurauto

De stad van rozen Bloemfontein viert jaarlijks het speciale rozenfestival. Voor kunst en fotografie kan je terecht in Oliewenhuis Art Museum en Second Avenue biedt je de beste restaurants en cafés. Voor een magistraal uitzicht over de stad ga je naar Naval Hill. Door een auto te huren op J.B.M. Hertzog International Airport kan je op bezoek bij de Mountain Zebra, cheeta’s en het Bagamoya Wildlife Estate. Ontspannen doe je in de Oude Kraal Country Estate & Spa omgeven door struisvogels en wildebeesten. Graaff-Reinet en Thaba 'Nchu zijn twee steden die je niet wilt missen.