los angeles city content
Los Angeles

Huur een auto in Los Angeles met SIXT

Wij van SIXT zorgen er graag voor dat jij met een gerust hart de weg op kunt waar je ook bent ter wereld. Je huurt bij ons niet alleen een auto, maar krijgt er ook nog eens de beste service bij die je van ons gewend bent. Huur een auto in Los Angeles met SIXT en je bent verzekerd van een auto van goede kwaliteit die super scherp geprijsd is. Wij zitten met meerdere vestigingen door de stad verspreidt en laten aan jou de keuze of je bijvoorbeeld jouw SUV ophaalt bij de luchthaven of de kust gaat verkennen in een Cabrio nadat je deze bij een van onze vestigingen aan het strand hebt opgehaald.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Los Angeles

Een auto huren in Los Angeles met SIXT doe je al vanaf eendagshuur, maar je bent ook altijd welkom om langer te blijven met onze langetermijn verhuur optie. Hoewel alles big and beautiful is in de Verenigde Staten kan het zomaar zijn dat jij liever compact op reis gaat. In dat geval past ons Compact model goed bij jou. Als jij je toch liever mengt in de menigte die je op de Sunset Boulevard vindt is het huren van een Luxe Sportmodel de perfecte optie. Wij bieden jou alle vrijheid en geven je daarom de optie om zelfs een extra bestuurder bij te boeken.

los angeles city content

Handige tips bij bezoek aan Los Angeles

One-way huur:

we zitten met veel vestigingen door de stad verspreidt en het is daarmee tegen een kleine vergoeding mogelijk om van one-way huur in Los Angeles gebruik te maken.

Baby- en kinderstoeltjes:

ook de kleintjes kunnen mee op stap. Bij SIXT bieden we je de optie om een baby- of kinderstoeltje voor in de auto te huren.

Autoverhuur zonder creditcard in Los Angeles:

het is bij sommige van onze vestigingen in Los Angeles mogelijk om tegen bepaalde voorwaarden een auto zonder creditcard te huren.

Wat te doen in Los Angeles

Met zoveel bezienswaardigheden heb je aan één dag in Los Angeles niet genoeg. Maak jouw weg langs de Hollywood Boulevard en Rodeo Drive, dé winkelstraat met luxe merken. Vergeet geen bezoek te brengen aan de Griffith Observatory voor het mooiste uitzicht over de stad. Tenslotte pak je de auto naar het Hollywood Sign rijden om te zien wat je al die jaren al in films hebt bewondert.

Wat te doen in Los Angeles in de winter

’s Winters is het zeer aangenaam in Los Angeles met een gemiddelde temperatuur van zo een twintig graden. Als je toch liever binnen te vinden bent raden we je aan tickets te bemachtigen voor een Los Angeles Lakers wedstrijd. Pak de auto ook eens naar de bergen buiten de stad. Hier kan je hiken met prachtige views, zonder dat je bezwijkt van de hitte zoals het geval is in de zomermaanden.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties