los angeles city content
los angeles city header
Autoverhuur

Los Angeles

Los Angeles

Auto huren Los Angeles – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Autoverhuur SIXT in Los Angeles, California, biedt u de beste autoverhuur service in de omgeving. SIXT biedt u namelijk een zeer groot aanbod van verschillende auto's aan, die u allemaal even gemakkelijk kunt reserveren. U heeft verschillende opties wat betreft het huren van een huurauto. In Los Angeles kunt u een luxe auto huren, maar ook een minivan. Bekijk ons aanbod in Los Angeles, er is altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. SIXT autoverhuur is de beste optie voor autoverhuur in Los Angeles.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Sixt in LA

In Los Angeles is Sixt autoverhuur gevestigd op 5 verschillende locaties. Uiteraard bevindt een van onze autoverhuur vestigingen zich op de Airport van Los Angeles (LAX). Daarnaast hebben we vestigingen bij Beverly Hills, Los Angeles Venice Beach, Santa Monica/Shore Hotel and West Hollywood. Een auto huren bij Sixt in Los Angeles, biedt u vele extra's. U kunt altijd eenvoudig een extra verzekering nemen, een navigatiesysteem huren, maar ook baby of kinderzitjes huren. Of u nu in Los Angeles bent voor een dag, een week of een maand, bij Sixt autoverhuur is dit allemaal geen enkel probleem. Merken waaruit u kunt kiezen zijn onder andere Mercedes, Cadillac, Audi en Ford. Sixt autoverhuur zorgt er altijd voor dat wij de nieuwste modellen in ons assortiment hebben, zodat u altijd in een van de nieuwste auto's rijdt.

Huur nu een auto bij Sixt autoverhuur en geniet van al het moois dat Los Angeles u te bieden heeft!

los angeles city content
Bekijk meer Bekijk minder
los angeles city small

Autorijden in LA

Los Angeles is een grote stad, een auto huren is de ideale manier om zoveel mogelijk van de stad te kunnen zien. Wanneer u er voor kiest om een auto te huren, is het verstandig om van te voren op de hoogte te zijn van de meest gebruike snelwegen. De meest belangrijke snelwegen in en rondom de stad zijn de 405 (Santa Monica snelweg), welke bekend staat om de prachtige uitzichten, Route 101/I-10, deze route brengt u van Los Angeles naar San Francisco met onderweg veel mooie stops. Tot slot is er nog de I-5, deze weg is een aanrader mochten er op de andere wegen werkzaamheden plaats vinden, deze weg loopt door het centrum van LA.

los angeles city small2

Een auto huren en Los Angeles ontdekken

Een auto huren in Los Angeles is de beste keuze als u al het moois wat Los Angeles te bieden heeft, wilt ontdekken. Het bewonderen van de sterren van vele beroemdheden op de Walk of Fame mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook de welbekende HOLLYWOOD letters, die gelegen zijn in de bergen van Hollywood, mag u niet missen. Bent u fan van verschillende beroemdheden? Dan kunt u uw hart luchten in Beverly Hills! Hier wonen vele beroemdheden in de meest luxe huizen. Reist u samen met uw gezin? Dan is een dagje Disneyland een echte aanrader.

LA is een uitstekende plek om uw rondreis door California te beginnen. Uw ritjes door Los Angeles zullen uw geweldige uitzichten laten zien. Wanneer er u voor kiest een auto te huren in Los Angeles, heeft u de mogelijkheid om verschillende fantastische bezienswaardigheden te bezichtigen. Door het huren van een auto, ontdekt en ziet u veel meer dan wanneer u gebruikt maakt van het openbaar vervoer.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties