Auto huren in Steiermark

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Steiermark

Auto huren Steiermark – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Steiermark – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Om een auto te huren in Steiermark bent u bij SIXT autoverhuur aan het juiste adres. Wij beschikken in deze deelstaat in het zuidoosten van Oostenrijk namelijk over twee verschillende vestigingen. Ten eerste kunt u ons vinden op het vliegveld van Graz (GRZ), de hoofdstad van Steiermark en na Wenen de grootste stad van het land. Onze balie bevindt zich meteen in de aankomsthal van het vliegveld. Voor onze andere vestiging in Steiermark kunt u terecht in Weiz, een kleinere stad iets ten noordoosten van Graz. Reserveren kan bij beide filialen natuurlijk telefonisch, maar het is nog handiger de reservering door te geven via onze website of met onze app voor uw smartphone of tablet. Wij zorgen vervolgens dat de huurauto die u wilt gereed staat bij uw aankomst in Steiermark.
Een auto huren in Steiermark: wat is er te zien?

Een auto huren in Steiermark: wat is er te zien?

Steiermark staat vooral bekend als een gemoedelijke, landelijke deelstaat van Oostenrijk waar u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Denk dan aan een heuvelachtig landschap waarin weilanden, boerderijen, stukjes bos en middeleeuwse dorpen met sierlijke kerktorens elkaar afwisselen. In het westen van Steiermark maken de heuvels echter plaats voor de met sneeuw bedekte bergpieken en diepe dalen van de Alpen. Vanzelfsprekend kunt u ook een auto huren om de stad Graz verder te verkennen. De binnenstad staat vermeld op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en kent tal van musea en historische architectuur. Schloss Eggenberg, een barok kasteel net buiten de stad, mag ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit deel van Oostenrijk. Kortom, een auto huren in Steiermark biedt met zowel natuurlijke als culturele bezienswaardigheden voldoende variatie voor een succesvolle vakantie!
Autoverhuur van Sixt: betaalbaar en betrouwbaar

Autoverhuur van Sixt: betaalbaar en betrouwbaar

Voor autoverhuur in Steiermark met uitmuntende service hoeft u niet verder te kijken. Een huurauto is bij ons namelijk nooit meer dan een half jaar oud en wordt van tevoren zeer grondig schoongemaakt. Verder kan ons personeel u zonder moeilijk te doen helpen aan accessoires zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje. Ook winterbanden en indien nodig sneeuwkettingen vormen nooit een probleem. Het grootste voordeel van bij ons een auto huren is echter de prijs. We zijn namelijk niet alleen een van de grootste autoverhuurders van Europa, maar ook een van de meest betaalbare. Uitstekende service en goedkope autoverhuur kunnen dus goed gecombineerd worden.
Show more
Handige weetjes voor huren in Steiermark
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Steiermark?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Steiermark dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Steiermark.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Steiermark?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Steiermark. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,6
Op basis van 1017 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Overgave voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Steiermark
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Steiermark?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Steiermark?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Steiermark?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Steiermark

Meer weergeven