airport generic 16
Autoverhuur
Luchthaven Graz
information
Kaart

Graz Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Flughafenstrasse 51, 8073 Feldkirchen/Graz

Openingstijden

MA - VR:

07:45 - 19:45

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 16

Een auto huren bij Graz Luchthaven van Sixt

U vliegt naar het Oostenrijkse Graz en bent op zoek naar een huurauto voor in de stad? Dan zit u goed bij Sixt! Direct op het vliegveld (GRZ) staan we namelijk al voor u klaar met een uitgebreid aanbod van uitstekende auto's. Onze balie vindt u meteen vooraan in het Parkhaus, dat is het grote gebouw aan de parkeerplaats schuin tegenover de aankomsthal. Houd u er wel rekening mee dat we alleen doordeweeks geopend zijn. Wilt u in het weekend een huurauto ophalen of inleveren, geeft u het dan even aan bij de reservering en we maken er geen probleem van!

Meer
car country
Autoverhuur Graz Luchthaven

Een auto huren bij Graz Luchthaven is niet duur. Dankzij de goedkope autoverhuur van Sixt houdt u dan ook meer geld over om van Graz zelf te genieten. Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoek aan de op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO vermeld staande binnenstad. Vooral het stadhuis, de kathedraal en de klokkentoren op de Schloßberg zijn de moeite van het bekijken waard. Vanaf het vliegveld kunt u deze attracties in slechts 15 minuten rijden bereiken.

service city country1
Een auto huren bij Graz Luchthaven om meer te zien

Onze autoverhuur bij Graz Luchthaven stelt u niet alleen in staat de stad zelf te zien, maar ook de prachtige omgeving te verkennen. Een aanrader is Schloss Eggenberg, een barok kasteel net iets buiten de stad. Rijdt u verder, dan komt u talloze middeleeuwse dorpen tegen in een heuvelachtig landschap met weilanden en bossen. Iets meer dan een uur naar het westen vindt u tenslotte de met sneeuw bedekte bergtoppen en de prachtige valleien van de Oostenrijkse Alpen die ook zeker een bezoek verdienen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 12   Beoordelingen

Coen van den B.

Quick service, kind frontdesk girl and o.k. price

Alexander T.

Sehr freundliche Mitarbeiter, günstiges Upgrade...

l.

Funktioniert bei jeder Dienstreise reibungslos.