airport generic 16
Graz Luchthaven

Graz Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstrasse 51, 8073 Feldkirchen/Graz

GDS-Code: GRZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Graz Luchthaven

Een auto huren bij Graz Luchthaven van Sixt

U vliegt naar het Oostenrijkse Graz en bent op zoek naar een huurauto voor in de stad? Dan zit u goed bij Sixt! Direct op het vliegveld (GRZ) staan we namelijk al voor u klaar met een uitgebreid aanbod van uitstekende auto's. Onze balie vindt u meteen vooraan in het Parkhaus, dat is het grote gebouw aan de parkeerplaats schuin tegenover de aankomsthal. Houd u er wel rekening mee dat we alleen doordeweeks geopend zijn. Wilt u in het weekend een huurauto ophalen of inleveren, geeft u het dan even aan bij de reservering en we maken er geen probleem van!

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Autoverhuur Graz Luchthaven

Een auto huren bij Graz Luchthaven is niet duur. Dankzij de goedkope autoverhuur van Sixt houdt u dan ook meer geld over om van Graz zelf te genieten. Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoek aan de op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO vermeld staande binnenstad. Vooral het stadhuis, de kathedraal en de klokkentoren op de Schloßberg zijn de moeite van het bekijken waard. Vanaf het vliegveld kunt u deze attracties in slechts 15 minuten rijden bereiken.

service city country1

Een auto huren bij Graz Luchthaven om meer te zien

Onze autoverhuur bij Graz Luchthaven stelt u niet alleen in staat de stad zelf te zien, maar ook de prachtige omgeving te verkennen. Een aanrader is Schloss Eggenberg, een barok kasteel net iets buiten de stad. Rijdt u verder, dan komt u talloze middeleeuwse dorpen tegen in een heuvelachtig landschap met weilanden en bossen. Iets meer dan een uur naar het westen vindt u tenslotte de met sneeuw bedekte bergtoppen en de prachtige valleien van de Oostenrijkse Alpen die ook zeker een bezoek verdienen.