Weiz

Weiz AUTOVERHUUR

adres

Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32, 8160 Weiz

GDS-Code: GRZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Weiz

Wat maakt SIXT Weiz zo bijzonder?

Uitstekende vloot:

Onze huurauto’s zijn gemiddeld 3 maanden oud.

Flexibel boeken:

Kies voor later betalen en annuleer kosteloos.

Goede klantenservice:

Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag.

Fijne prijzen:

Rij in een luxe auto voor een vriendelijke prijs.

Weiz auto huren

Weiz auto huren is er voor iedere bestuurder die graag in comfort Weiz en omgeving verkent. Kies je voor autoverhuur Weiz dan hebben we de economy sedan, de ruime stationwagen en de luxe SUV voor je klaar staan. Voor een extra fijne rijervaring kies je voor een premium variant. Maak een auto huren in Weiz nog gemakkelijker door het bijboeken van handige extra’s. Kies voor diesel om efficiënter te rijden. Lever je auto bijna leeg in en een van onze medewerkers tankt de auto voor je vol. Voor wie reist met kleintjes kunnen we de huurauto voorzien van kinderstoelen.

 

Weiz auto huren

Onze SIXT locatie in Weiz

Neem vanuit het zuiden de A9 in de richting Graz tot het kruispunt Graz West in de richting van Wenen. Vanuit het westen neem je de A9 in de richting van Wenen, vanuit het noorden de A2 en zo kom je uit op hetzelfde kruispunt. Verlaat vanaf Graz West de rijbaan bij Gleisdorf West en volg de Bundestrasse richting Weiz. Ga in Weiz richting Passail en je vindt onze SIXT locatie rechts. Of pak de bus vanaf Graz of Gleisdorf naar het Weiz-busstation. Loop in 6 minuten naar de locatie. Om je auto weer in te leveren parkeer je je auto op parkeerplaats P2 of P1 naast ons SIXT filiaal.

Ontdek Weiz met je SIXT huurauto

Weiz is een prachtig dorpje omringd door Oostenrijkse bergen. Huur een auto in Weiz en rij door de prachtige berglandschappen in de omgeving van Weiz. Bewonder de ondergrondse grotten in Kater Loch. Voor lokale specialiteiten ga je naar het Kulm museum in Keltendorf.