graz city content
Graz

Graz AUTOVERHUUR

adres

Kaerntner Str. 44, 8020 Graz

GDS-Code: GRZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 17:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Graz

Auto huren bij SIXT Graz

Een auto huren in Graz doe je snel en voordelig bij SIXT met keuze uit een ruime vloot premium huurauto’s. Ga touren in een compacte cabrio, in een luxe stationwagen kan je al je koffers kwijt of ga voor een personenbusje met plek voor meer passagiers. Wil je zeker weten welke auto je rijdt, dan ga je voor een gegarandeerd model, maar wil je een keer verrast worden, dan beproef je je geluk met een geluksauto. Wil je de grens over, dan boek je buitenlandritten in zone 1 er extra bij. Met de extra optie voor GPS vind je de snelste route en haal je altijd het maximale uit je reis.

graz city content

Wat maakt SIXT Graz zo speciaal?

Handige locatie: SIXT ligt vlakbij het Don Bosco treinstation van Graz.

Ruim Premium aanbod: kies uit topklasse auto’s als AUDI, BMW en Mercedes Benz.

24/7 inleveren: breng je huurauto terug wanneer jou dit het beste uitkomt.

Betaalbare luxe: rij in nieuwe eersteklas auto’s en betaal economy prijzen.

SIXT's locatie in Graz

Volg de A9 en neem bij de Weblinger rotonde de afslag Graz Center Kärtnerstrasse tot aan Don Bosco waar je ons aan de linkerkant vindt. Met openbaar vervoer is de locatie bereikbaar met buslijnen 31, 32, 33, 35 (halte Don Bosco) en trein vanaf Graz station richting Spielfeld (halte Don Bosco). Er is een SIXT parkeerplaats voor het terugbrengen van de huurauto, met gratis parkeren tijdens de huurperiode.

Ontdek Graz met jouw huurauto

Door een auto huren bij SIXT Graz heb je besneeuwde bergtoppen binnen handbereik, geniet je van live openluchtconcerten tussen prachtige Renaissance architectuur en rij je langs adembenemende uitzichten. Het Landhaushof, het Mausuleum en de Dom, bezoek de Lurgrotten in Peggau of het Stubing openluchtmuseum, met een SIXT huurauto hoef je tijdens je trip echt geen enkel hoogtepunt te missen.