Limburg-NL

Auto huren Limburg-NL – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto op weg in Limburg is bij SIXT een echte verademing. U heeft een ruime keuze uit een groot aantal merken en modellen tegen aantrekkelijke tarieven. Of u nu een gezinsauto huurt tijdens uw vakantie of een busje om erop uit te gaan met een grotere groep, bij onze autoverhuur staat service op de eerste plaats!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Limburg NL met uitstekende service

Er zijn tal van redenen om in Limburg een auto te huren. Zo heeft u misschien een grotere auto nodig voor een speciale gelegenheid of bespaart u liever op de vaste lasten van een eigen auto. Eén ding is in ieder geval zeker: een auto huren bij Sixt betekent dat u profiteert van aantrekkelijke prijzen en dat u eenvoudig uw extra's kiest zoals navigatie, een sneeuwketting of kinderzitje. Daarnaast kunt u 24/7 bij onze klantenservice terecht om uw auto te reserveren, op te halen of terug te brengen!

Ontdek Limburg met Sixt autoverhuur

Limburg is een prachtige uitgestrekte provincie die zich bij uitstek leent om per auto te ontdekken aangezien niet elke plaats verbonden is met het spoornetwerk. De stations Maastricht, Roermond en Heerlen bieden u voldoende ruimte om uw auto te parkeren en uw weg te vervolgen per trein. U kunt uw reis per vliegtuig vervolgen vanuit Maastricht Airport (MST). In Limburg is de hoofdstad Maastricht een plek die u gezien moet hebben. Zo maakt het niet uit welk seizoen of welk weer het is, op het Vrijthof is het altijd heerlijk vertoeven. Aan de rand van de stad vindt u de Sint Pietersberg waar u de unieke grotten kunt bezoeken. Populair onder vakantiegangers is ook het nabijgelegen plaatsje Valkenburg met veel historische monumenten en mogelijkheden om te ontspannen. Vanuit Limburg steekt u tevens erg eenvoudig de grens over naar België om even te shoppen in Luik of naar Duitsland om Dusseldorf te bezoeken.

Mocht u twijfelen over waar u graag heen zou willen reizen dan heeft Sixt een mooi artikel over de Mergellandroute die je door Zuid-Limburg leidt.

Goedkoop een auto huren in Limburg NL met uitstekende service

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties