limburg city content
limburg city header
Autoverhuur

Limburg-NL

Limburg-NL

Auto huren Limburg-NL – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto op weg in Limburg is bij SIXT een echte verademing. U heeft een ruime keuze uit een groot aantal merken en modellen tegen aantrekkelijke tarieven. Of u nu een gezinsauto huurt tijdens uw vakantie of een busje om erop uit te gaan met een grotere groep, bij onze autoverhuur staat service op de eerste plaats!

ALLE SIXT LOCATIES

Comfortabel op weg met huurauto in Limburg NL

Onze autoverhuur in Limburg NL wordt vertegenwoordigd door onze locaties in de hoofdstad van Limburg en hier geniet u van een ruime keuze uit voertuigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Citroën C1 voor de stadsritjes, een Volvo V70 voor optimaal rijgemak of een busje met volop ruimte voor spullen en passagiers? Alle auto's zijn goed onderhouden en nooit ouder dan 1 jaar waardoor u nooit bang hoeft te zijn voor pech onderweg. Let wel, een auto huren in Limburg NL bij één van onze vestigingen betekent altijd dat u een bepaalde voertuigcategorie reserveert. Wij garanderen nooit een specifiek model.

limburg city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Goedkoop een auto huren in Limburg NL met uitstekende service

Er zijn tal van redenen om in Limburg een auto te huren. Zo heeft u misschien een grotere auto nodig voor een speciale gelegenheid of bespaart u liever op de vaste lasten van een eigen auto. Eén ding is in ieder geval zeker: een auto huren bij Sixt betekent dat u profiteert van aantrekkelijke prijzen en dat u eenvoudig uw extra's kiest zoals navigatie, een sneeuwketting of kinderzitje. Daarnaast kunt u 24/7 bij onze klantenservice terecht om uw auto te reserveren, op te halen of terug te brengen!

car city country2

Ontdek Limburg met Sixt autoverhuur

Limburg is een prachtige uitgestrekte provincie die zich bij uitstek leent om per auto te ontdekken aangezien niet elke plaats verbonden is met het spoornetwerk. De stations Maastricht, Roermond en Heerlen bieden u voldoende ruimte om uw auto te parkeren en uw weg te vervolgen per trein. U kunt uw reis per vliegtuig vervolgen vanuit Maastricht Airport (MST). In Limburg is de hoofdstad Maastricht een plek die u gezien moet hebben. Zo maakt het niet uit welk seizoen of welk weer het is, op het Vrijthof is het altijd heerlijk vertoeven. Aan de rand van de stad vindt u de Sint Pietersberg waar u de unieke grotten kunt bezoeken. Populair onder vakantiegangers is ook het nabijgelegen plaatsje Valkenburg met veel historische monumenten en mogelijkheden om te ontspannen. Vanuit Limburg steekt u tevens erg eenvoudig de grens over naar België om even te shoppen in Luik of naar Duitsland om Dusseldorf te bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties