Maastricht

Maastricht AUTOVERHUUR

adres

Parallelweg 38, 6221 BD Maastricht

GDS-Code: MST

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 13:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Maastricht

Wat maakt de Maastricht autoverhuur zo speciaal

24u op 24u open:

Je kunt je auto terugbrengen wanneer het in je reisschema past.
 

Nieuwste modellen:

Onze voertuigen zijn ongeveer drie maanden oud en in topvorm.

Eenvoudig bereikbaar:

De SIXT branche ligt net naast het centraal station.

Voor ieder wat wils:

Een auto voor twee of voor de hele familie? We hebben het.

Maastricht auto huren

Ben je van plan om naar Maastricht op vakantie te gaan en wil je je trip op de meest persoonlijke manier beleven? Kies dan voor de Maastricht auto huren. Met een van onze voertuigen uit categorieën zoals sedan, compact, bestelbusje, cabrio, economy, luxe & sportmodellen SUV, en personenbusje kun je de stad rustig doorkruisen. Onze extra’s zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder of kinderstoelen zijn perfect als je in een compacte auto de onbekende straatjes van Maastricht wilt verkennen of met de hele familie in een personenbusje naar het Natuurhistorisch Museum Maastricht wilt rijden.

Maastricht auto huren

SIXT vestiging in Maastricht

Of je nu met de trein of bus naar de stad reist, je kunt de Maastricht autoverhuur gemakkelijk bereiken want wij liggen net naast het station. Toegekomen aan het station? Verlaat die dan aan de kant van de stationsstraat en neem de eerste straat rechts met name de Parallelweg. Volg die weg voor twee minuten en je stapt bij ons binnen. Je kunt gedurende die paar minuten je Maastricht auto huren via onze applicatie, website of telefoon. Je auto na je vakantie terugbrengen is al even eenvoudig. Parkeer gewoon even je huurauto voor onze deur en geef de sleutels aan een van onze SIXT medewerkers.

Ontdek Maastricht met je huurauto

Ben je een museumliefhebber? Dan is de SIXT vestiging de perfecte uitvalsbasis want je vindt het Fotomuseum het Vrijthof en het Centre Céramique op enkele minuten rijden. Wil je je volgende shoppingtrip combineren met een culinaire belevenis? Rij naar de Graanmarkt want die ligt in het hart van de stad. De avond op een swingende manier afsluiten? Ga dan naar de Muziekgieterij of De Koompe.