bmw 3series road autumn
eindhoven city header
Autoverhuur

Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven AUTOVERHUUR

adres

Vestdijk 135, 5611 CB Eindhoven


Telefoon: +31-40-2511163

GDS-Code: EIN

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 13:00

ZO:

09:00 - 12:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Eindhoven met Sixt autoverhuur

Wilt u de op vier na grootste gemeente van Nederland in korte tijd ontdekken? Dan biedt een auto huren bij Sixt u uitkomst. Sixt autoverhuur Eindhoven Downtown is hét adres om goedkoop een auto te huren. Wij hebben een ruime keuze aan huurauto`s op onze locatie in Eindhoven. Of u nu een luxe auto, stationwagen, sportauto, cabrio, SUV of een busje zoekt. Bijna alle bekende automerken zijn verkrijgbaar, zoals een BMW, Volkswagen, Audi, Mercedes, Opel of Renault. Ons centraal gelegen locatie zit in het centrum van eindhoven op de Vestdijk 135. Makkelijk te bereiken per openbaar vervoer, auto en te voet. U kunt 24 uur per dag een huurauto reserveren, ophalen en weer inleveren. U bent dus niet gebonden aan de openingstijden. Uw gehuurde auto staat op elk moment voor u klaar.

bmw 3series road autumn
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Een auto huren en Nederland, België en Duitsland bezoeken

Eindhoven is met ruim 220.000 inwoners de grootste stad in de provincie Noord-Brabant. Het is een plek met historie en uitstraling. Vanaf onze autoverhuur Eindhoven Downtown kunt u snel de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. De lichtstad heeft een groot winkelaanbod in het centrum, PSV als voetbaltrots en meer dan 140 rijksmonumenten. De stad heeft veel parkeerplekken. U bent zo met uw gehuurde auto bij het Philips Stadion, DAF Museum of Nationaal Park de Groote Peel net buiten de stad. Door een auto te huren in Eindhoven Downtown kunt u ook de omgeving gaan ontdekken. Na ruim 30 kilometer rijden bent u in de historische stad 's-Hertogenbosch of in het New Kids-stadje Maaskantje. U hoeft zich niet tot Nederland te beperken, want onze verhuurlocatie is een prima start voor een dagje met de auto naar België of Duitsland. Alle reden om zorgeloos en voordelig een auto te huren in Eindhoven Downtown.

service city country

Auto huren Eindhoven

  • Autoverhuur vanaf 21 jaar
  • Auto huren op lange termijn*
  • Personen ongevallendekking**
  • Annuleren en omboeken zonder kosten
  • Volledige schadedekking incl. diefstal
  • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 237   Beoordelingen

Ricardo L.

Quick rental and cheap deposit. Only downside was the garage to returning the cars was too small and full of cars already.