Eindhoven

Eindhoven AUTOVERHUUR

adres

Vestdijk 135, 5611 CB Eindhoven

GDS-Code: EIN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 13:00

ZO:

09:00 - 12:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Eindhoven

Eindhoven Downtown auto huren

Een auto huren in Eindhoven was nog nooit zo makkelijk. Haal alles uit je zakentrip of familiereünie in de lichtstad van het Zuiden en kies voor kwaliteit aan een zacht prijsje met een huurwagen van SIXT. Je kan in Eindhoven Downtown een auto huren voor de huurperiode die jou het best past. Onze vloot biedt je een enorme keuze aan sedans, stationwagens, SUV’s, bestelwagens en cabrio’s van topmerken als BMW en Audi. Geef je rijcomfort een boost met extra’s als wintergeschikte banden en voorkeur diesel.

Wat maakt Eindhoven Downtown zo speciaal?

Handige locatie

We zijn nog geen 10 minuten lopen van het Centraal Station.

Nieuwe auto’s

Enorme keuze aan nieuwe (gemiddeld 3 maanden oud) luxewagens.

Klantenservice

Vriendelijk, efficiënt, 24/7 bereikbaar en kosteloze annulering.

Prijzen

Autoverhuur in Eindhoven Dowtown Station bij SIXT = betaalbare luxe.

SIXT vestiging op Eindhoven Downtown

Je vindt ons op de Vestdijk, tussen de Dommel en het Kanaal. Kom je met de trein, loop dan over het Stationsplein naar Bioscoop Pathé, wandel naar de Vestdijk en ga 700 meter zuidwaards tot je op de linkerkant onze vestiging ziet. Kom je uit het zuiden, neem dan de Leenderweg op knooppunt Leenderheide. Volg 3 km tot de Stadsschouwburg en ga 200 m rechtdoor op de Stratumsedijk. Sla rechts af en volg de Hertogstraat 100 m tot bij SIXT. Het terugbrengen van de auto gaat makkelijk. Je kan je huurwagen 24/24 terugbrengen op hetzelfde adres: Vestdijk Eindhoven.

Ontdek Eindhoven Haag met jouw huurauto

Heel wat van de topattracties in de stad liggen vlakbij de SIXT vestiging downtown. Het Vannabbemuseum bezit één van de meest toonaangevende collecties moderne kunst van Europa en liefhebbers van street art moeten zeker een kijkje gaan nemen in het bont geschilderde tunnellabyrint van de Berenkuil. Voor een avondje stappen is er de langste kroegenstraat van Nederland: het Stratumseind.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 278 Beoordelingen

Niek van den O.

Zeer tevreden over de service van Sixt. Door het invullen van een verkeerde datum, was mijn auto niet beschikbaar. Het team heeft toen alles gedaan om snel een vervangende auto te regelen. Auto was goed en het inleveren verliep zonder problemen. Medewerkers erg vriendelijk!

Erik van R.

(Translated by Google) Great people in the office, truck in line with expectations. A disappointment was the extra invoice afterwards, which was not as agreed. After a phone call, a credit note has come. Too bad it had to go like this, it was really unnecessary.

 

(Original)

Fijne mensen op kantoor, vrachtwagen conform verwachting. Tegenvaller was de extra factuur achteraf, die was niet volgens afspraak. Na een telefoontje is er een creditnota gekomen. Jammer dat het zo moest gaan, dat was echt onnodig.

Gabriel T. G.

Great place to rent a car. Great experience.