Boedapest Heldenplein

Boedapest Heldenplein AUTOVERHUUR

adres

Kossuth tér 1, 1055 Budapest

GDS-Code: BUD

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Boedapest Heldenplein zo speciaal?

Ideale locatie:

De SIXT verhuurlocatie is altijd makkelijk te bereiken.

 

Luxe vloot:

Altijd een ruime selectie auto's van A-merken tegen scherpe prijzen.

Vriendelijke klantenservice:

Engelssprekende medewerkers zijn 24/7 bereikbaar..

 

Concurrerende prijzen:

Bij SIXT kun je verschillende extra’s bijboeken.

Auto huren in Boedapest Heldenplein

In Boedapest Heldenplein een auto huren? Daarvoor moet je zijn op Kossuth tér 1 in de Hongaarse hoofdstad. De autoverhuur bevindt zich aan het einde van de Andrássyboulevard en is uitstekend te bereiken. Kies voor een ijzersterke en comfortabele SUV of een ruime gezinsauto voor de hele familie. Geniet van de zon op je hoofd in een cabriolet en rijd langs de Donau voor een prachtig uitzicht. Bij SIXT kun je vele handige extra’s boeken. Denk aan navigatie, maar ook handige kinderstoelen of boek een extra chauffeur. SIXT autoverhuur in Boedapest Heldenplein is altijd een uitstekend idee.

 

Auto huren in Boedapest Heldenplein

SIXT locatie in Boedapest Heldenplein

Bij SIXT in Boedapest Heldenplein is een auto huren zo geregeld. Je vindt onze autoverhuur vlakbij de oever van de Donau nabij District V. Er zijn diverse wegen die je naar de autoverhuur locatie leiden. Heb je je auto opgehaald, dan bevind je je al meteen in het hart van de stad. Tijd om op ontdekking te gaan dus. Dankzij de ruime openingstijden van onze SIXT vestiging vind je altijd een geschikt moment om je huurauto weer in te leveren. Onze Engels sprekende medewerkers staan voor je klaar.

Ontdek Boedapest Heldenplein met jouw huurauto

Door in Boedapest Heldenplein een auto te huren, geniet jij van de ultieme vrijheid voor een optimaal vakantiegevoel. Het Heldenplein zelf is al een goed uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. Je vindt hier ook een stadspark, het Museum voor Schone Kunsten en de Kunsthal. Bekijk ook de schitterende beelden op het plein. Alles is snel te bereiken met je huurauto van SIXT. Goede reis.