Boedapest Gellert Square

Boedapest Gellert Square AUTOVERHUUR

adres

Gellért tér 1, 1111 Budapest

GDS-Code: BUD

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Boedapest Nyugati treinstation zo speciaal?

Ideale locatie:

De vestiging ligt bij het treinstation en is goed bereikbaar.

Luxe vloot:

Een ruim aanbod van premium voertuigen van uitstekende merken.

Engelssprekende klantenservice:

Onze vriendelijke medewerkers staan 24/7 klaar.

 

Scherpe prijzen:

Auto's van gemiddeld 3 maanden oud voor lage tarieven.

Boedapest Nyugati treinstation auto huren

Kies voor SIXT Boedapest Nyugati treinstation om een auto huren. Je vindt onze vestiging aan Gellért tér 1 in het zesde district aan het Westelijk plein. Huur een auto die je van alle gemakken voorziet, zoals de wendbare stadsauto om moeiteloos door het verkeer in Boedapest te manoeuvreren, een ruime gezinsauto voor een vakantie met kinderen of met de wind door de haren in een cabriolet. Bij SIXT autoverhuur Boedapest Nyugati treinstation. Kies voor gemak met onze boekbare extra’s, zoals een navigatiesysteem en autostoeltjes voor de kinderen. Zo ben jij klaar om je reis direct te vervolgen.

Boedapest Nyugati treinstation auto huren

SIXT locatie in Boedapest Nyugati treinstation

Door in onze vestiging Boedapest Nyugati treinstation een auto te huren ben je meteen mobiel. Je stapt uit de trein en bent binnen een mum van tijd bij onze SIXT verhuurlocatie. Vanuit daar heb je alle vrijheid om deze prachtige Hongaarse stad te ontdekken. Je bent vlakbij de Donau en de oversteek naar de andere kant van deze wereldberoemde rivier is zo gemaakt. Zit je reis erop en is het tijd om de auto weer in te leveren. Door de ruime openingstijden is er altijd een goed moment om de auto en de sleutels terug te brengen. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag.

Ontdek Boedapest Nyugati treinstation met jouw huurauto

Jij en je huurauto gaan zij aan zij op pad om de omgeving van Boedapest te ontdekken. Bezoek het Heldenplein met het aangrenzende stadspark en kunstmuseum. Ontspan in het thermische badencomplex van de Széchenyi-baden en geniet van een wijds uitzicht over de stad vanaf de  Sint Stefanus Basiliek. Geniet van deze mooie stad.