Boedapest Váci Straat

Boedapest Váci Straat AUTOVERHUUR

adres

Váci út 141, 1138 Budapest

GDS-Code: BUD

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Boedapest Váci Straat speciaal?

24/7 service:

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor jou klaar.

Kies uit topmerken:

Rijd weg in stijl in een luxe BMW of een Range Rover.

Engelstalige medewerkers:

De vriendelijke medewerkers staan 24/7 voor je klaar.

Blijf flexibel:

Betaal later en wijzig je boeking gratis als je plan verandert.

Autoverhuur Boedapest Váci Straat

Centraal gelegen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest vind je SIXT autoverhuur Boedapest Váci Straat. Deze stad is uitgestrekt en kent vele gezichten, dus hoe ontdek je de veelzijdigheid nu beter dan met een comfortabele auto? Ervaar de identiteit van de verschillende stadsdelen in een sedan of SUV. Ga je met hele gezin op vakantie? Dan ga jij erop uit in een meerpersoons voertuig. Als de kleintjes mee gaan boek jij speciaal voor hen kinderzitjes bij. Voor extra gemak vraag jede tankservice aan. Zo heb jij geen stress over tanken voor teruggave van de auto.

Autoverhuur Boedapest Váci Straat

SIXT vestiging Boedapest Váci Straat

De vestiging van SIXT autoverhuur Boedapest Váci Straat is centraal gelegen. Jij bereikt de locatie eenvoudig met het openbaar vervoer en de vestiging is een ideaal startpunt van jouw reis. Vanuit verschillende plekken in downtown Boedapest vertrekt bus 105 naar de halte Gyöngyösi utca. Vanuit hier loop je naar het SIXT kantoor aan de Váci út 141. Je kunt ook metrolijn 3 naar dezelfde halte nemen die ook vanuit verschillende plekken in het centrum vertrekt. Je brengt de auto na je huurperiode terug naar dezelfde plek als waar je deze hebt opgehaald.

Ontdek Boedapest met jouw huurauto

In de stad zelf is er voor iedereen wat te beleven in Boedapest, maar juist net buiten de stad krijg je pas echt goed overzicht. Beklim de 235 meter hoge Gellért heuvel en wandel hier door het groen. Bovenaan word je ook nog eens beloond met een prachtig uitzicht over de stad. Wil je alvast op je tripje naar Boedapest reflecteren? Dit moet lukken in de ‘Filosofen Tuin’ die je op de heuvel vindt.