Boedapest St. Stefanusbasiliek

Boedapest St. Stefanusbasiliek AUTOVERHUUR

adres

Szent István tér 1, 1051 Budapest

GDS-Code: BUD

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Boedapest St. Stefanusbasiliek zo speciaal?

Makkelijk te bereiken locatie:

De vestiging ligt bij de St. Stefanusbasiliek.

Luxe vloot:

Een ruim aanbod van diverse A-merken van gemiddeld 3 maanden oud.

Behulpzame klantenservice:

Engels sprekende medewerkers, 24/7 bereikbaar.

 

Uitstekende voorwaarden:

Kosteloos annuleren bij achteraf betalen is mogelijk.

Boedapest St. Stefanusbasiliek auto huren

Wil je in de buurt van de Boedapest St. Stefanusbasiliek een auto huren? Daarvoor ga je naar onze SIXT vestiging aan de Szent István tér 1 die makkelijk te vinden is bij de St. Stefanusbasiliek in het vijfde district van de stad. Maak een keuze uit het ruime aanbod huurauto’s. Kies voor een praktische en compacte stadsauto of een ruime gezinsauto voor een vakantie met het hele gezin. Voor nog meer comfort kies je voor een of meerdere bij te boeken extra’s, zoals een navigatiesysteem en een autostoeltje voor kinderen.

Boedapest St. Stefanusbasiliek auto huren

SIXT locatie in Boedapest St. Stefanusbasiliek

Bij de Boedapest St. Stefanusbasiliek een auto huren van SIXT is zo geregeld. De SIXT vestiging ligt nabij belangrijke hoofdwegen van de stad en is goed aan te rijdenen bovendien ook heel eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. De vestiging heeft ruime openingstijden waardoor er altijd wel een geschikt moment te vinden is om je huurauto weer in te leveren. Bij vragen over onze autoverhuur in de Boedapest St. Stefanusbasiliek vestiging neem je contact op met onze vriendelijke en Engels sprekende medewerkers. Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Ontdek Boedapest met jouw huurauto

Door bij de vestiging Boedapest St. Stefanusbasiliek een auto te huren van SIXT beleef je het ultieme gevoel van vrijheid. Als je toch bij onze vestiging bent, bekijk je meteen het mooie uitzicht vanaf de St. Stefanusbasiliek. Rijd daarna door naar het Heldenplein voor het kunstmuseum en maak een wandeling door het aangrenzende stadspark. In Boedapest hoef jij je niet te vervelen.