airport generic 1
airport generic 19
Autoverhuur

Boedapest Luchthaven T2

Boedapest Luchthaven T2

Boedapest Luchthaven T2 AUTOVERHUUR

adres

Budapest Liszt Ferenc Term. 2B, 1180 Budapest


Telefoon: +36-14514227

GDS-Code: BUD

Openingstijden

MA - ZO:

07:45 - 24:00

Vakanties:

07:45 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Moeiteloos een auto huren op Boedapest Airport (BUD)

Boedapest is een prachtige stad, maar ligt niet naast de deur. Dit maakt vliegen een voor de hand liggende optie. Om in de Hongaarse hoofdstad toch over eigen vervoer te beschikken, is een auto huren van Sixt dan een goed idee! Meteen op Boedapest Airport staat er namelijk een ruime selectie aan huurauto's voor u klaar. Onze balie is te herkennen aan de opvallende oranje kleur en is te vinden in Terminal 2B. Dit is de terminal waar vrijwel alle chartervluchten aankomen. Tevens is het mogelijk voor vertrek van uw vlucht via het internet al een auto te reserveren.

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Boedapest Airport: de voordelen op een rijtje

Het historische centrum van Boedapest aan weerszijden van de Donau is redelijk compact, maar toch kent de stad talloze toeristische trekpleisters die beter met een auto bereikbaar zijn. Enkele goede voorbeelden hiervan zijn de verfrissende Széchenyibaden, de romantische Vajdahunyadburcht en de historische citadel op de Gellértberg. Deze liggen namelijk iets verder bij de rivier vandaan. Bent u in de stad voor zaken? Ook dan komt een huurauto van pas om de hotels en bedrijven in de buitenwijken te bezoeken.

service city country

Een auto huren om het mooie Hongarije te verkennen

Natuurlijk blijft niet iedere vakantieganger in de stad zelf hangen. Autoverhuur van Sixt biedt namelijk ook de gelegenheid meer van het land te zien. Zo is er naar het noorden toe bij de Slowaakse grens het indrukwekkende Mátragebergte te vinden. Ook kan het interessant zijn vanaf Boedapest Airport een auto te huren om naar het Balatonmeer te rijden. Dit is het grootste meer van Midden-Europa en het kent een bijzonder pittoreske omgeving.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.1 / 104   Beoordelingen

Javier Lahoz F.

I am used to travel 10 times yearly in plenty of European countries, Hungary specially, and I have been renting cars years ago.

Definetelly, Sixt are the Rent Cars Company with the best service, cars and support.

Their competitors are far away of Sixt efficiency, easy renting, no waiting in the offices and good support of the employees. Clearly, they have Customer oriented approach.

 

I highly recomend Sixt as the Rent Company Car to be choosen.

Paul D.

Super alles gut aber nur Englisch

 

(Translated by Google)

Super all good but only English

Semen K.

(Translated by Google) Friendly staff, very quick receipt of the car.

Parking by car is 10-15 minutes from the terminal, but every 5-10 minutes from the door of the terminal departs shuttle-bass airport - car rental, so it is very convenient to reach the parking lot.

The process of getting the car took 10 minutes, gave a brand new Camry (9000km run) a very good fleet in the office

 

(Original)

Вічливий персонал, дуже швидке отримання авто.

Парковка з авто знаходиться в 10-15 хвилинах ходу від терміналу, але кожні 5-10 хвилин від дверей терміналу відправляється шатл-бас аєропорт - парковка прокатних авто, тому дуже зручно дістатися паркінгу.

Процесс отримання авто зайняв 10 хвилин, дали новеньку Кемрі (9000км пробігу) дуже хороший автопарк у контори