Marseille St. Charles

Marseille St. Charles AUTOVERHUUR

adres

31 Boulevard Voltaire, 13001 Marseille

GDS-Code: MRS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 19:00

ZO:

10:00 - 20:00

Vakanties:

10:00 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marseille St. Charles

Wat maakt de Marseille St Charles vestiging zo speciaal?

Scherp geprijsd:

De beste prijs voor nieuwe en luxe modellen van topmerken.

Toplocatie:

Eenvoudig te bereiken met de trein op het treinstation St Charles.
​​​​​​​

Uitstekende klantenservice:

Ons Engels sprekende personeel helpt je snel op weg.

24-uurs teruggave:

Breng op ieder moment je voertuig terug zonder stress.

Auto huren bij Marseille St Charles

Start je trip in de vestiging van SIXT. Bij Marseille St Charles is een auto huren de ideale start van iedere zakentrip of vakantie. Boek de voertuigcategorie van je keuze via de app, website of telefonisch. Groepen kunnen gebruik maken van SUVs, personenbusjes en zelfs bestelbusjes als er veel bagage aanwezig is. Natuurlijk kan je ook voor de economy. compact, sedan, cabrio, luxe en sport voertuig categorieën kiezen. Je krijgt altijd het voertuig dat je nodig hebt bij SIXT. Boek extra’s, zoals een extra bestuurder, navigatie en kinderstoelen om zorgeloos je reis voort te zetten.

 

Auto huren bij Marseille St Charles

SIXT vestiging in Marseille St Charles

Onze vestiging is in het autoverhuur centrum van het treinstation Marseille St Charles. Ga rechtsaf aan het eind van platform A. Sla linksaf na 100 meter en je vind onze vestiging na 30 meter aan de linkerkant. Wanneer je het voertuig komt terugbrengen parkeer je op EFFIA P2 Car Park - 31 Boulevard Voltaire 13001 Marseille. Direct gelegen naast onze SIXT vestiging. Er is een sleutel doos aan de voorkant van de vestiging aan de linkerkant wanneer je buiten openingstijden aankomt voor jouw gemak.

Ontdek Marseille in jouw huurauto

Tijd om de havenstad te ontdekken in luxe en comfort vanaf de SIXT autoverhuur Marseille St Charles. De Basiliek Notre Dame de la Garde is het meest iconische gebouw van de stad en absoluut een bezoekje waard. Een prachtige autorit langs de kust van de Franse Rivièra mag natuurlijk niet ontbreken. Je voelt je thuis in je premium voertuig als je deelneemt aan het verkeer in Monaco. Veel plezier.