toulon city content
Toulon

Auto huren Toulon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Sixt autoverhuur maakt een auto huren in Toulon wel heel gemakkelijk. Er is in deze historische stad in het zuiden van Frankrijk op drie verschillende locaties een huurauto te verkrijgen: op de luchthaven Toulon-Hyères Airport (TLN), bij het treinstation Gare de Toulon én in het centrum van de stad. U kunt dus snel en comfortabel met uw nieuwe huurauto interessante bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Toulon, de belangrijkste militaire haven aan de Franse kustlijn en de Provençaalse markt op de Cours Lafayette bezoeken. Toulon heeft een mediterraans klimaat. Een auto huren in Toulon is daarom ook perfect voor een dagje naar het strand.

ALLE SIXT LOCATIES

Op drie verschillende locaties een auto huren in Toulon

U kunt alle dagen bij onze autoverhuur in Toulon terecht, ook op zon- en feestdagen. De openingstijden variëren per locatie en zijn via de website te raadplegen. Het geeft u gelijk de mogelijkheid om online een auto te huren. Dat kan dag en nacht. Er is een ruime en gevarieerde keuze aan stadsauto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's en SUV's. Het is heerlijk toeren in een kwaliteitsauto's zoals de BMW 7-serie, Mercedes-Benz S-klasse en een Audi 8, maar ook in een Opel, Fiat, Volkswagen, Peugeot, Mini, Citroën, vrachtwagen of busje komt u veilig en gerieflijk op uw favoriete plekken. U kunt ook telefonisch reserveren (+31(0)23 56 986 56) of via onze mobiele app voor de smartphone of tablet. Gemak dient de mens. En u krijgt bovendien goedkope autoverhuur vanwege onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.

toulon city content
Bekijk meer Bekijk minder
toulon city small2

Profiteer van onze goede service en huurcondities bij Sixt autoverhuur

Toulon is een stad aan de Middellandse Zee met een rijk verleden. In de huidige hoofdstad van het Var-departement vierde Napoleon in 1793 zijn eerste successen. De historische binnenstad heeft smalle straatjes, leuke pleintjes en vele oude fonteinen die een bezoek meer dan waard zijn. Via onze autoverhuur in Toulon is dat zo geregeld. Rijd gelijk even met uw vrienden of familie naar de vestingwerken van Vauban en het museum van de Franse Marine. Er is eenvoudig een GPS-systeem, kinderzitje en een extra bestuurdersverzekering bij te boeken. Kies daarom voor een auto huren in Toulon bij Sixt en profiteer van onze goede service, huurvoorwaarden en de lage prijsstelling.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties