Auto huren in Bretagne

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Bretagne

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Rennes Treinstation TGV, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Bretagne

Auto huren Bretagne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Bretagne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In het prachtige Bretagne een auto huren bij SIXT autoverhuur, is in een handomdraai geregeld. Verspreid over heel Bretagne vindt u onze verhuurlocaties. Een auto huren in Bretagne gaat gepaard met een goede begeleiding door ons professionele team.
Een goede service door heel Bretagne bij Sixt

Een goede service door heel Bretagne bij Sixt

Autoverhuur Bretagne is aanwezig op maar liefst drie luchthavens en vijf treinstations, verspreid door de hele streek. Bij de luchthavens gaat het om Brest (BES), Lorient (LRT) en Rennes (RNS). De treinstations waar u onze goedkope autoverhuur vindt liggen in de plaatsen Vannes, Rennes, Lorient, La Baule-Escoublac en Brest. Maar ook in Carentoir, Saint-Malo Centrum en Saint-Malo Ferry Terminal kunt u ons vinden. Kortom, onze autoverhuur in Bretagne kunt u eigenlijk niet mislopen.Samen met u maken onze medewerker een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Houd ook rekening met onze Topaanbiedingen. Zo weet u zeker dat u de beste aanbieding kiest.Bent u met het gezin, dan kunt u in uw huurauto als extra een kinderzitje laten plaatsen. Ook kunt u een betrouwbaar navigatiesysteem bijboeken. Deze extra's worden heel eenvoudig opgenomen in de huurovereenkomst. Ditzelfde geldt voor een extra bestuurder en naar wens een all-risk verzekering.Een auto huren in Bretagne kunt u ook vooraf regelen vanuit huis. Gewoon per telefoon of via deze website. Boekt u een vakantie op het reisbureau, dan weten ze ook daar ons feilloos te vinden.
Geschiedenis, cultuur en natuur

Geschiedenis, cultuur en natuur

Bretagne is prachtig. U vindt hier grotere en kleinere steden die elk hun eigen geschiedenis kennen. Er valt een overdaad aan cultuur en historische architectuur te bewonderen. Breng een bezoek aan het 2000 oude Vannes en bekijk de stadsmuren in hun ongeschonden staat. Ook een bezoek aan de stad Quimper is voldoende reden om een auto te huren. Quimper wordt beschouwd als de meest Bretonse plaats van Bretagne. Zo vormt hier in juli het Festival de Cornouaille een uitgebreide manifestatie van Bretonse folklore.Maar ook de natuur van Bretagne is schitterend en ongerept. U maakt er heerlijke wandeltochten tijdens een onvergetelijke autovakantie!
Show more

Handige weetjes voor huren in Bretagne

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bretagne?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bretagne dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bretagne.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Bretagne?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Bretagne. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 2879 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Het voertuig
(4,5)
Inlevering voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Bretagne

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Bretagne?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bretagne?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bretagne?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?