Brest Treinstation SNCF

Brest Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

adres

8 Place 19 Régiment infanterie, 29200 Brest

GDS-Code: BES

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 12:00

13:30 - 19:00

ZA:

11:00 - 14:00

14:45 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brest Treinstation SNCF

Wat maakt Brest Treinstation SNCF zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de SIXT-vestiging in de hal van het treinstation.

24 uur terugbrengen:

Breng de huurauto op elk gewenst moment van de dag terug.

Nieuwe auto’s:

Ruim aanbod aan nieuwe auto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Betaalbare luxe:

Voordelige huurauto’s van merken zoals BMW en Mercedes-Benz.

Autoverhuur Brest Treinstation SNCF

Reis jij met de trein naar Brest? Dan is autoverhuur Brest Treinstation SNCF de ideale plek om een auto te huren. Met een huurauto van SIXT ontdek je met gemak Brest en andere nabijgelegen plaatsjes. Kies uit één van de vele beschikbare voertuigcategorieën en het wachten op de volgende bus of trein is verleden tijd. Je hebt de keuze uit sedans, SUV’s, cabrio’s, economische en compacte auto’s, personenbusjes en meer. Jouw boeking is niet compleet zonder boekbare extra’s, zoals een gps systeem, kinderzitje of extra bestuurder. Haal meer uit je verblijf in Brest met SIXT.

Autoverhuur Brest Treinstation SNCF

SIXT-vestiging op Brest Treinstation SNCF

Vanaf het treinstation huur je gemakkelijk en snel een auto bij autoverhuur Brest Treinstation SNCF. De vestiging vind je in de hal van het treinstation, bij de uitgang en aan de linkerkant bij de geldautomaat. Met het openbaar vervoer is het treinstation goed te bereiken met buslijnen 1, 14, 3 en 8. De SIXT parkeerplaats vind je aan de Rue de Kerros. Gelieve het voertuig buiten openingstijden terug te brengen? Dan kan je de sleutels inleveren in het sleutelkastje bij de vestiging in het station.

Ontdek Brest met jouw huurauto

Brest is een haven -en marinestad en is daarom de ideale plek om de havenwerken van de stad te bekijken. Je vindt aan de oever van de haven een oud kasteel waar het Marinemuseum te vinden is. Aan de haven vind je tevens grote oorlogsschepen van de Franse marine. Bezoek ook het Monument Fort Montbarrey, de kerk Saint-Louis en het Musée des Beaux Arts.