Ravensburg/Weingarten

Ravensburg/Weingarten AUTOVERHUUR

adres

Hähnlehofstr. 5, 88250 Weingarten

GDS-Code: QRB

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ravensburg/Weingarten

Wat maakt autoverhuur Ravensburg Weingarten zo speciaal?

Handige ligging:

Vanaf de locatie rijd jij eenvoudig naar je bestemming toe.
 

Nieuwe auto’s:

Geen enkele auto uit onze vloot is ouder dan 3 maanden.

Engelssprekende staff:

Onze medewerkers staan 24/7 klaar en spreken Engels.

 

Luxe tegen lage prijzen:

Je ervaart het comfort van scherp geprijsde luxe

Autoverhuur Ravensburg Weingarten

In Baden-Württemberg vind je naast elkaar het sfeervolle Ravensburg met het knusse oude centrum en het historische Weingarten. Combineer een bezoek aan beide steden met een auto van autoverhuur Ravensburg Weingarten. Vanaf hier ontdek jij de steden met veel plezier in één van onze SUV’s, sedans of stationwagens. Wordt het een familie uitje? Dan kies je voor een comfortabel busje. Om geen risico te lopen en ontspannen op weg te gaan kies jij een schadedekking die bij jou past. Ervaar optimaal comfort tijdens jouw reis met onze comfort features, zoals parkeerhulp en stoelverwarming.

 

Autoverhuur Ravensburg Weingarten

SIXT vestiging in Ravensburg Weingarten

Je vindt het SIXT kantoor van autoverhuur Ravensburg Weingarten aan de Hähnlehofstr. 5 in Weingarten. Deze locatie is met de auto vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Op aanvraag en tegen een vergoeding kun jij jouw huurauto ook ophalen buiten openingstijden. Wanneer je de auto terugbrengt, parkeer je de auto op de parkeerplaats voor het SIXT kantoor. Om optimaal van jouw auto gebruik te maken, is het mogelijk om de auto 24/7 in te leveren. De sleutels kun je deponeren in de sleutelbox naast de voordeur van het kantoor.

Ontdek Ravensburg en Weingarten met jouw huurauto

In Ravensburg struin je door de stad en het oude centrum, waar tal van historische monumenten zijn te bewonderen. Breng een bezoekje aan de drie Gotische kerken uit de 13de en 14de eeuw of bewonder de laat-gotische bouw van het stadhuis. De natuurliefhebber pakt de auto naar Friedrichshafen voor een prachtig uitzicht en wandeling langs het Bodensee.