friedrichshafen city content
Friedrichshafen

Auto huren in Friedrichshafen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur in Friedrichshafen kan op twee locaties. Zowel op de luchthaven (FDH) als in de stad, begroet ons servicegerichte baliepersoneel u graag.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Friedrichshafen

Het bespreken van een huurauto aan onze balie gaat eenvoudig en snel. Voor u het weet plaatst u de bagage in de laadruimte van uw auto. Op beide locaties van onze goedkope autoverhuur kunt u terecht voor auto's en stationwagens. Kiest u voor onze autoverhuur locatie in de stad, dan kunt u ook nog kiezen uit mooie SUV's en busjes. Het bespreken aan de balie van autoverhuur Friedrichshafen gaat snel, maar ook vooraf kunt u al reserveren. Telefonisch of via deze website, zijn de zaken zo geregeld. Ook op uw reisbureau kennen ze de service en kwaliteit waar de goedkope autoverhuur van Sixt voor staat.

friedrichshafen city content
Bekijk meer Bekijk minder
friedrichshafen city small

Snel reserveren met allerlei extra's

Wanneer een auto huren in Friedrichshafen nog niet zeker is, kunt u zich toch alvast voorbereiden. Wij bieden u hiervoor een handige app voor smartphone of tablet, waarmee een auto huren in Friedrichshafen dag en nacht mogelijk is. De huurauto van uw wens kunt u vanzelfsprekend uitrusten met allerlei extra's. Zo raakt u nooit meer de weg kwijt met ons handige navigatie systeem. Ook uw kinderen zullen heerlijk zitten, dankzij het speciale baby zitje of kinderzitje dat in de auto wordt aangebracht. Luister naar de luxe radio en geniet van het onbeperkte aantal kilometers. Rijdt u in de auto met z'n tweeën, dan wordt de extra bestuurder ook direct in de huurovereenkomst genoteerd.

friedrichshafen city small1

Leuke autoritjes maken door vier landen

Friedrichshafen ligt in Zuid-Duitsland op een prachtige locatie. Heel dicht bij de grens met Zwitserland en Oostenrijk en niet ver van het koninkrijk Liechtenstein. Besluit u tijdens uw verblijf bij ons een auto te huren, dan liggen leuke uitstapjes naar deze drie verschillende landen in het verschiet. Volg naar Oostenrijk bij voorkeur weg 190 en geniet van het prachtige uitzicht over het Bodenmeer. Na een tussenstop in Oostenrijk in het prachtige Bregenz, ligt vervolgens weg 202 naar Zwitserland voor u open. Maar ook op kortere afstand van onze autoverhuur valt veel te beleven. Rijdt u bijvoorbeeld eens naar de promenade van Friedrichshafen toe. Hier geniet u van een prachtig uitzicht en rust u uit op een gezellig terras!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties