Dornbirn

Dornbirn AUTOVERHUUR

adres

Messestrasse 1, 6850 Dornbirn

GDS-Code: HOH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dornbirn

Wat maakt autoverhuur Dornbirn zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging midden in het stadscentrum van Dornbirn.
 

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto wanneer het jou uitkomt terug.

 

Klantenservice:

Onze Engelssprekende collega’s verwelkomen je graag in Dornbirn.

Luxe voertuigen:

Geniet van betaalbare luxe met merken zoals BMW en Audi.

Autoverhuur Dornbirn

Ontdek het pittoreske dorpje in Oostenrijk met een huurauto van SIXT. Bezoek Dornbirn open eigen gemak met autoverhuur Dornbirn. Onze vestiging biedt een ruim aanbod aan verschillende voertuigcategorieën. Zo ben je er van verzekerd dat SIXT een huurauto heeft die aan jouw eisen voldoet. Kies onder andere uit een SUV, sedan, cabrio of personenbusje. Stel jouw huurauto helemaal samen zoals jij dat wilt met boekbare extra’s zoals een gps systeem, kinderstoeltje of extra bestuurder. Ga jij binnenkort op zakenreis of voor een welverdiende vakantie naar Dornbirn? SIXT is er voor elk reisdoeleind.

Autoverhuur Dornbirn

SIXT locatie in Dornbirn

Autoverhuur Dornbirn vind je gemakkelijk in het stadscentrum. Van het centrum kan je buslijnen 50 en 51 nemen. De bushalte vind je tegenover de vestiging. Vanaf het treinstation kan je de buslijnen 1 tot 4 nemen om bij de vestiging te komen. Je vindt de SIXT parkeerplekken in de parkeergarage van het Sheraton Hotel. Om het voertuig terug te brengen parkeer je deze op de eerste verdieping van de parkeergarage (volg de borden ‘SIXT Reserviert’). Buiten openingstijden kan je de sleutels in het sleutelkastje achterlaten. Je vindt dit op de eerste verdieping van de parkeergarage.

Ontdek Dornbirn met jouw huurauto

In het noordwesten van Oostenrijk vind je de prachtige stad Dornbirn. In het midden van het stadscentrum vind je de Karren Dornbirn berg. Ontdek de prachtige natuur in Rappenlochschlucht en geniet van indrukwekkende watervallen. Autoliefhebbers mogen zeker niet het Rolls Royce Museum missen. Ontdek het stadscentrum met de Marktplatz waar o.a. Het Rode huis en de kerk van St. Martin kan vinden.