Willemstad/Sunscape Curacao Resort

Willemstad/Sunscape Curacao Resort AUTOVERHUUR

adres

78 Dr. Martin Luther King Blvd, Willemstad

GDS-Code: CUR

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 13:00

ZA:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Willemstad/Sunscape Curacao Resort

Wat maakt Willemstad/Sunscape Curaçao zo speciaal?

Handige locatie:

De Meet & Greet vind je voor het Sunscape Beach Resort.

Luxe voertuigen:

kies tussen nieuwe luxe voertuigen van merken zoals BMW.

Flexibele betaaloptie:

met later betalen kan je jouw boeking gratis annuleren.

Betaalbaar:

ga voor gemak met huurauto’s die passen binnen elk budget.

Willemstad/Sunscape Curaçao Autoverhuur

Ontdek het prachtige eiland van Curaçao met een huurauto van Willemstad/Sunscape Curacao Autoverhuur. Tijdens je vakantie is een huurauto de ideale manier om het gehele eiland te zien. Met verschillende beschikbare voertuigcategorieën van SIXT is er genoeg om uit te kiezen zoals een Sedan, SUV, Cabrio, Luxe & Sportmodellen, Personenbusje en nog veel meer. Zo is er altijd een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Met boekbare extra’s zoals een kinderzitje of navigatiesysteem is jouw volgende huurauto klaar voor jouw vakantie.

Willemstad/Sunscape Curaçao Autoverhuur

SIXT vestiging in Willemstad/Sunscape Curaçao

Het openbaar vervoer op het eiland is beperkt en daarom is een huurauto de ideale manier om het eiland te verkennen. Willemstad/Sunscape Curaçao Autoverhuur biedt een Meet & Greet service. Je wordt bij het ophaalpunt voor het hotel opgehaald door een shuttle bus. De shuttle bus rijdt twee keer per dag. Vanaf daar wordt je naar de vestiging gebracht waar je jouw huurovereenkomst en sleutels kunt ophalen. Je kan de huurauto terugbrengen op de vestiging aan de Fokkerweg. Op zaterdag gelieve de huurauto voor 12 uur ‘s middags terug te brengen.

Ontdek Willemstad met jouw huurauto

Huur een auto op dit prachtige eiland en rijd naar de Hato-grotten. Of geniet van de natuur in het Christoffel National Park. Bewonder de beroemde kleurrijke huisjes op de handelskade. Bezoek de wijk Pietermaai en geniet van verschillende leuke restaurantjes en bars. Loop langs de floating market bij de Sha Caprileskade en geniet van vers fruit die de boeren van Venezuela hier verkopen.